דרוש מידע משנת יוסף-להחזיר אופציה של מזומן?

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
נראה לי הם חוגגים על האופציה של האשראי---

עבורינו זו בירוקרטיה לא פשוטה להוציא כל שבוע 400 ש"מ מהאשראי

זהו נגמר הקורונה
מישהו יודע איך ניתן לגרום שנחזור לתשלום מזומן?
אפשר לנסות לפנות אליהם טלפונית, בכמה פעמים האחרונות שנכנסתי למערכת היה רק כמה מוצרי חדפ ירקות עליים סלטים קוגעלים וכו' עופות וזהו פחות או יותר, הם מוכרים עוד דברים בזמנים/מקומות אחרים? ירקות ומוצרי מזון אחרים?

אביגיל !!

משתמש פעיל
אפשר לנסות לפנות אליהם טלפונית, בכמה פעמים האחרונות שנכנסתי למערכת היה רק כמה מוצרי חדפ ירקות עליים סלטים קוגעלים וכו' עופות וזהו פחות או יותר, הם מוכרים עוד דברים בזמנים/מקומות אחרים? ירקות ומוצרי מזון אחרים?
ברור שכן.
כל שבוע מוצרים אחרים בתדירות של חודש בערך.
תתקשרי כל שבוע ותראי, מוכרים כמעט הכל....

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
ברור שכן.
כל שבוע מוצרים אחרים בתדירות של חודש בערך.
תתקשרי כל שבוע ותראי, מוכרים כמעט הכל....
אני אוספת בפרדס כץ ומסתכלת באתר זה המוצרים שאני רואה, השבוע יש מוצרים נוספים?

רפ

משתמש סופר מקצוען
יש תחנות שהתחילו להפעיל שם מכירה של לקראת שבת - זו מכירה נוספת ביום חמישי בערב שבה מוכרים את המוצרים שאת מזכירה כאן.
תבדקי כמה מכירות פתוחות יש לך - אמורות להיות שתיים, המכירה הרגילה והמכירה של לקראת שבת שהיא אכן יותר מצומצמת.

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נשמע שנכנסת להזמנה של לקראת שבת ולא למכירה השבועית הרגילה.

שושניתוש

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אולי יש לכם את מס' הטלפון שלהם למענה אנושי? יעזור לי מאוד.

באמת ענין האשראי יוצר בעיות, בגלל שהם לא מרכזים את המוצרים לכל אחד לפי פרטי הזמנתו, נוצר מצב שהרבה פריטים חסרים...... אז מעבר לעוגמת הנפש שאין את מה שהזמנו, את התשלום כבר קבלו באשראי, ולקוח נתקע עם זיכוי...................

רפ

משתמש סופר מקצוען
אולי יש לכם את מס' הטלפון שלהם למענה אנושי? יעזור לי מאוד.

באמת ענין האשראי יוצר בעיות, בגלל שהם לא מרכזים את המוצרים לכל אחד לפי פרטי הזמנתו, נוצר מצב שהרבה פריטים חסרים...... אז מעבר לעוגמת הנפש שאין את מה שהזמנו, את התשלום כבר קבלו באשראי, ולקוח נתקע עם זיכוי...................
אני חושבת שגם כשמשלמים במזומן וחסרים מוצרים, משלמים את כל הסכום וממלאים פתק של זיכוי לפעם הבאה.

A052

משתמש סופר מקצוען
נראה לי הם חוגגים על האופציה של האשראי---

עבורינו זו בירוקרטיה לא פשוטה להוציא כל שבוע 400 ש"מ מהאשראי

זהו נגמר הקורונה
מישהו יודע איך ניתן לגרום שנחזור לתשלום מזומן?
א. אני מכבד את מצבכם האישי, ככל הנראה אתם עובדים בשחור ומקבלים הכל במזומן. 99.99% מהציבור עובדים ולומדים בלבן ומקבלים משכורות ומלגות דרך חשבון הבנק כך שאשראי זו האופציה העדיפה עליהם.

ב. חברת קיי טי בע"מ (קרן משנת יוסף) משלמת אחוז מסויים מהגביה באשראי לחברת הסליקה, כך שמלמעלה היא דווקא מפסידה בתשלום באשראי ולא מרוויחה. ולהזכירכם לפני חוק המזומן (ללא קשר לקורונה) עלה למי שרצה תשלום באשראי 1% נוסף.

ג. כאמור בסעיף ב, כל עניין המזומן הפך לדבר שכמעט אינו חוקי במדינה בגלל חוק המזומן. כאשר הקורונה רק הוותה זרז לבטל את תשלום המזומן בתחנות בכלל כדי לא להתעכב סתם בתחנה.

ד. אם אתם רוצים באמת לשנות, לכאורה עליכם לדבר עם מנהל התחנה שלכם כדי לראות האם הוא מסכים לחזור לבלגן המטורף של תשלום במזומן. וא"כ לדבר אז עם משנת יוסף או שהוא יפנה אליהם שבתחנה שלכם יתאפשר תשלום גם במזומן.

בהצלחה.

רפ

משתמש סופר מקצוען
ד. אם אתם רוצים באמת לשנות, לכאורה עליכם לדבר עם מנהל התחנה שלכם כדי לראות האם הוא מסכים לחזור לבלגן המטורף של תשלום במזומן. וא"כ לדבר אז עם משנת יוסף או שהוא יפנה אליהם שבתחנה שלכם יתאפשר תשלום גם במזומן.
כמי שמכירה מקרוב מנהלי תחנה כמעט אין סיכוי שיסכימו, זה בלגן לא נורמלי של ספירת הכספים וטעויות בגביה.
צ'קים זה בדיוק כמו מזומן מהבחינה הזאת.
אשראי הרבה יותר פשוט ומסודר.
הנושא של חוסר במוצרים וזיכויים הוא נושא אחר שלא קשור לצורת התשלום.

שושניתוש

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
שירות לקוחות של משנת יוסף - 089798574.

תודה רבה!!!

בבקשה- 089798574

מ9 בבוקר עד 7 בערב וביום שישי עד 12

תודה רבה!!!

אני חושבת שגם כשמשלמים במזומן וחסרים מוצרים, משלמים את כל הסכום וממלאים פתק של זיכוי לפעם הבאה.

יתכן. א"כ זו התנהלות מאוד לא נוחה.

בד"כ במכירות מרוכזות, יש 2 אופציות, או שמשהו מכין עבורך את ההזמנה ואתה מגיע לקחתה. כמובן שזו האופציה הכי נוחה והכי מסודרת. או שאתה צריך לרכז את המוצרים, ומשלם בהתאם למה שיש.

אבל גם לרכז המוצרים כשאף אחד לא דואג שיהיו לך את כל המוצרים שהזמנת, אלא מה שתפסת תפסת, וגם לשלם מראש ולהתקע עם זיכוי???????

מאוד מאכזב שאחרי שעות בטלפון לביצוע הזמנה, ומוצרים שאוזלים וכו' (במיוחד במכירות יוצאות הדופן של ערבי חגים וכד'......) מגיעים למקום ואין את כל המוצרים שהזמנת....................
למה מבצעים הזמנה מראש???????? הרי בסופו של דבר אתה רוכש את מה שיש בפועל במקום............???????????? ועוד משלם מראש גם על מה שבעצם לא תקבל...............

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
תודה רבה!!!

תודה רבה!!!

בד"כ במכירות מרוכזות, יש 2 אופציות, או שמשהו מכין עבורך את ההזמנה ואתה מגיע לקחתה. כמובן שזו האופציה הכי נוחה והכי מסודרת. או שאתה צריך לרכז את המוצרים, ומשלם בהתאם למה שיש.

אבל גם לרכז המוצרים כשאף אחד לא דואג שיהיו לך את כל המוצרים שהזמנת, אלא מה שתפסת תפסת, וגם לשלם מראש ולהתקע עם זיכוי???????

מאוד מאכזב שאחרי שעות בטלפון לביצוע הזמנה, ומוצרים שאוזלים וכו' (במיוחד במכירות יוצאות הדופן של ערבי חגים וכד'......) מגיעים למקום ואין את כל המוצרים שהזמנת....................
למה מבצעים הזמנה מראש???????? הרי בסופו של דבר אתה רוכש את מה שיש בפועל במקום............???????????? ועוד משלם מראש גם על מה שבעצם לא תקבל...............
במכירות כאלו אין מספיק פיקוח ולצערנו מסתובבים שם אנשים גם "משלנו" שלא שמעו על הדיבר השמיני ויכול להיות שלמרות שמזמינים את הכמות הדרושה חלק נעלם מסיבות לא ידועות, כמו מישהו שהזמין רק יחידה אחת ממוצר מסוים ופתאום הוא נזכר שהוא צריך ארבע, לא חסר אנשים כאלו לצערי...

רפ

משתמש סופר מקצוען

מדגישה מראש שאין לי שום קשר להנהלה ואין לי עניין לשכנע אף אחד לקנות שם.
להיפך, יש תקופות שגם אני לא קונה שם בכלל בגלל הנקודות שהזכרת.
ובכל זאת:
יש אפשרות להזמין באתר שלהם, האתר יחסית נוח ובוודאי בלי השוואה לטלפון.
למה מבצעים הזמנה מראש? בשביל שידעו להעריך את הכמויות. מסכימה שלפעמים מתפשל להם.
ככה זה מתנהל, יש יתרונות ויש חסרונות.
בשבילי לדוגמא זה יתרון משמעותי שהמכירה קרובה לבית, ואני יכולה בקלות לשלוח מישהו אחר שיאסוף לי.
החיסרון של צורת ההחזרים הוא אכן חיסרון. אבל זה לא כל כך אכפת לי כי הם תמיד מחזירים עד השקל האחרון.
פעם הזמנתי תבנית ביצים שהתגלתה כמקולקלת והם זיכו אותי בלי להניד עפעף (לא שאני חושבת שזה היה לפנים משורת הדין, אבל לא כל אחד היה נוהג כך).
ומבירורים מעמיקים - המחירים שלהם הכי זולים בהפרשים משמעותיים.
במכירות כאלו אין מספיק פיקוח ולצערנו מסתובבים שם אנשים גם "משלנו" שלא שמעו על הדיבר השמיני ויכול להיות שלמרות שמזמינים את הכמות הדרושה חלק נעלם מסיבות לא ידועות, כמו מישהו שהזמין רק יחידה אחת ממוצר מסוים ופתאום הוא נזכר שהוא צריך ארבע, לא חסר אנשים כאלו לצערי...
מידיעה - לפעמים זו באמת פשלה, לתחנה אחת מגיעים לדוגמא מידי הרבה ארגזי בננות ובמכירה אחרת חסר.
לא חושבת שאנשים גונבים וודאי לא בהיקפים כאלו.

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
ככל הנראה אתם עובדים בשחור ומקבלים הכל במזומן. 99.99% מהציבור עובדים ולומדים בלבן ומקבלים משכורות ומלגות דרך חשבון הבנק כך שאשראי זו האופציה העדיפה עליהם.
מסתבר שיש גם אנשים שעובדים ולומדים בלבן שמקבלים מלגות/תשלום על עבודות במזומן. אני אחת מהם, נעים להכיר.

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
יש תחנות שהתחילו להפעיל שם מכירה של לקראת שבת - זו מכירה נוספת ביום חמישי בערב שבה מוכרים את המוצרים שאת מזכירה כאן.
תבדקי כמה מכירות פתוחות יש לך - אמורות להיות שתיים, המכירה הרגילה והמכירה של לקראת שבת שהיא אכן יותר מצומצמת.
אני רואה רק את המכירה של לקראת שבת באיזה יום המכירה הרגילה? יכול להיות שעוד לא נפתח להזמנה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  0  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה