אפשר לנסות לפנות אליהם טלפונית, בכמה פעמים האחרונות שנכנסתי למערכת היה רק כמה מוצרי חדפ ירקות עליים סלטים קוגעלים וכו' עופות וזהו פחות או יותר, הם מוכרים עוד דברים בזמנים/מקומות אחרים? ירקות ומוצרי מזון אחרים?נראה לי הם חוגגים על האופציה של האשראי---
עבורינו זו בירוקרטיה לא פשוטה להוציא כל שבוע 400 ש"מ מהאשראי
זהו נגמר הקורונה
מישהו יודע איך ניתן לגרום שנחזור לתשלום מזומן?
ברור שכן.אפשר לנסות לפנות אליהם טלפונית, בכמה פעמים האחרונות שנכנסתי למערכת היה רק כמה מוצרי חדפ ירקות עליים סלטים קוגעלים וכו' עופות וזהו פחות או יותר, הם מוכרים עוד דברים בזמנים/מקומות אחרים? ירקות ומוצרי מזון אחרים?
אני אוספת בפרדס כץ ומסתכלת באתר זה המוצרים שאני רואה, השבוע יש מוצרים נוספים?ברור שכן.
כל שבוע מוצרים אחרים בתדירות של חודש בערך.
תתקשרי כל שבוע ותראי, מוכרים כמעט הכל....
יש תחנות שהתחילו להפעיל שם מכירה של לקראת שבת - זו מכירה נוספת ביום חמישי בערב שבה מוכרים את המוצרים שאת מזכירה כאן.אפשר לנסות לפנות אליהם טלפונית, בכמה פעמים האחרונות שנכנסתי למערכת היה רק כמה מוצרי חדפ ירקות עליים סלטים קוגעלים וכו' עופות וזהו פחות או יותר, הם מוכרים עוד דברים בזמנים/מקומות אחרים? ירקות ומוצרי מזון אחרים?
השבוע לא, וזה מה שכתבתי לך, כל שבוע יש מוצרים אחרים במעגל של חודש...אני אוספת בפרדס כץ ומסתכלת באתר זה המוצרים שאני רואה, השבוע יש מוצרים נוספים?
נשמע שנכנסת להזמנה של לקראת שבת ולא למכירה השבועית הרגילה.אפשר לנסות לפנות אליהם טלפונית, בכמה פעמים האחרונות שנכנסתי למערכת היה רק כמה מוצרי חדפ ירקות עליים סלטים קוגעלים וכו' עופות וזהו פחות או יותר, הם מוכרים עוד דברים בזמנים/מקומות אחרים? ירקות ומוצרי מזון אחרים?
אני חושבת שגם כשמשלמים במזומן וחסרים מוצרים, משלמים את כל הסכום וממלאים פתק של זיכוי לפעם הבאה.אולי יש לכם את מס' הטלפון שלהם למענה אנושי? יעזור לי מאוד.
באמת ענין האשראי יוצר בעיות, בגלל שהם לא מרכזים את המוצרים לכל אחד לפי פרטי הזמנתו, נוצר מצב שהרבה פריטים חסרים...... אז מעבר לעוגמת הנפש שאין את מה שהזמנו, את התשלום כבר קבלו באשראי, ולקוח נתקע עם זיכוי...................
א. אני מכבד את מצבכם האישי, ככל הנראה אתם עובדים בשחור ומקבלים הכל במזומן. 99.99% מהציבור עובדים ולומדים בלבן ומקבלים משכורות ומלגות דרך חשבון הבנק כך שאשראי זו האופציה העדיפה עליהם.נראה לי הם חוגגים על האופציה של האשראי---
עבורינו זו בירוקרטיה לא פשוטה להוציא כל שבוע 400 ש"מ מהאשראי
זהו נגמר הקורונה
מישהו יודע איך ניתן לגרום שנחזור לתשלום מזומן?
כמי שמכירה מקרוב מנהלי תחנה כמעט אין סיכוי שיסכימו, זה בלגן לא נורמלי של ספירת הכספים וטעויות בגביה.ד. אם אתם רוצים באמת לשנות, לכאורה עליכם לדבר עם מנהל התחנה שלכם כדי לראות האם הוא מסכים לחזור לבלגן המטורף של תשלום במזומן. וא"כ לדבר אז עם משנת יוסף או שהוא יפנה אליהם שבתחנה שלכם יתאפשר תשלום גם במזומן.
שירות לקוחות של משנת יוסף - 089798574.
בבקשה- 089798574
מ9 בבוקר עד 7 בערב וביום שישי עד 12
אני חושבת שגם כשמשלמים במזומן וחסרים מוצרים, משלמים את כל הסכום וממלאים פתק של זיכוי לפעם הבאה.
במכירות כאלו אין מספיק פיקוח ולצערנו מסתובבים שם אנשים גם "משלנו" שלא שמעו על הדיבר השמיני ויכול להיות שלמרות שמזמינים את הכמות הדרושה חלק נעלם מסיבות לא ידועות, כמו מישהו שהזמין רק יחידה אחת ממוצר מסוים ופתאום הוא נזכר שהוא צריך ארבע, לא חסר אנשים כאלו לצערי...תודה רבה!!!
תודה רבה!!!
יתכן. א"כ זו התנהלות מאוד לא נוחה.
בד"כ במכירות מרוכזות, יש 2 אופציות, או שמשהו מכין עבורך את ההזמנה ואתה מגיע לקחתה. כמובן שזו האופציה הכי נוחה והכי מסודרת. או שאתה צריך לרכז את המוצרים, ומשלם בהתאם למה שיש.
אבל גם לרכז המוצרים כשאף אחד לא דואג שיהיו לך את כל המוצרים שהזמנת, אלא מה שתפסת תפסת, וגם לשלם מראש ולהתקע עם זיכוי???????
מאוד מאכזב שאחרי שעות בטלפון לביצוע הזמנה, ומוצרים שאוזלים וכו' (במיוחד במכירות יוצאות הדופן של ערבי חגים וכד'......) מגיעים למקום ואין את כל המוצרים שהזמנת....................
למה מבצעים הזמנה מראש???????? הרי בסופו של דבר אתה רוכש את מה שיש בפועל במקום............???????????? ועוד משלם מראש גם על מה שבעצם לא תקבל...............
מדגישה מראש שאין לי שום קשר להנהלה ואין לי עניין לשכנע אף אחד לקנות שם.יתכן. א"כ זו התנהלות מאוד לא נוחה.
בד"כ במכירות מרוכזות, יש 2 אופציות, או שמשהו מכין עבורך את ההזמנה ואתה מגיע לקחתה. כמובן שזו האופציה הכי נוחה והכי מסודרת. או שאתה צריך לרכז את המוצרים, ומשלם בהתאם למה שיש.
אבל גם לרכז המוצרים כשאף אחד לא דואג שיהיו לך את כל המוצרים שהזמנת, אלא מה שתפסת תפסת, וגם לשלם מראש ולהתקע עם זיכוי???????
מאוד מאכזב שאחרי שעות בטלפון לביצוע הזמנה, ומוצרים שאוזלים וכו' (במיוחד במכירות יוצאות הדופן של ערבי חגים וכד'......) מגיעים למקום ואין את כל המוצרים שהזמנת....................
למה מבצעים הזמנה מראש???????? הרי בסופו של דבר אתה רוכש את מה שיש בפועל במקום............???????????? ועוד משלם מראש גם על מה שבעצם לא תקבל...............
מידיעה - לפעמים זו באמת פשלה, לתחנה אחת מגיעים לדוגמא מידי הרבה ארגזי בננות ובמכירה אחרת חסר.במכירות כאלו אין מספיק פיקוח ולצערנו מסתובבים שם אנשים גם "משלנו" שלא שמעו על הדיבר השמיני ויכול להיות שלמרות שמזמינים את הכמות הדרושה חלק נעלם מסיבות לא ידועות, כמו מישהו שהזמין רק יחידה אחת ממוצר מסוים ופתאום הוא נזכר שהוא צריך ארבע, לא חסר אנשים כאלו לצערי...
מסתבר שיש גם אנשים שעובדים ולומדים בלבן שמקבלים מלגות/תשלום על עבודות במזומן. אני אחת מהם, נעים להכיר.ככל הנראה אתם עובדים בשחור ומקבלים הכל במזומן. 99.99% מהציבור עובדים ולומדים בלבן ומקבלים משכורות ומלגות דרך חשבון הבנק כך שאשראי זו האופציה העדיפה עליהם.
אני רואה רק את המכירה של לקראת שבת באיזה יום המכירה הרגילה? יכול להיות שעוד לא נפתח להזמנה?יש תחנות שהתחילו להפעיל שם מכירה של לקראת שבת - זו מכירה נוספת ביום חמישי בערב שבה מוכרים את המוצרים שאת מזכירה כאן.
תבדקי כמה מכירות פתוחות יש לך - אמורות להיות שתיים, המכירה הרגילה והמכירה של לקראת שבת שהיא אכן יותר מצומצמת.
יותר הגיוני שכבר נסגר .אני רואה רק את המכירה של לקראת שבת באיזה יום המכירה הרגילה? יכול להיות שעוד לא נפתח להזמנה?
אני לא יודעת נסגר או עוד לא נפתח זה ענין של הסתכלות אני מתכוונת לשבוע הבאיותר הגיוני שכבר נסגר .
באיזה יום זה בדרך כלל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: