משנת יוסף גובים 3 שקל להחזקת תחנה

מצב
הנושא נעול.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
-
וזו בדיוק הנקודה!!!!!!
האם אנחנו אמורים לשלם על פשלות של אחרים????
וגם!
האם אחרים אמורים לשלם על פשלות שלנו?????
מי זה אנחנו????

ביקשתי שאתם תשלמו???
ביקשתי שעל מוצרים שבכל אופן חוזרים למחסן, או מישו לוקח ומשלם על זה למשנת יוסף שיזכו אותי על זה.

חצי הכוס המלאה

משתמש פעיל
אבל לא. הם לא רואים את עצמם כגמ"ח. הם יודעים טוב שהם עושים בזינעס טוב.
אני לא יודעת אם אכן זה כך, אבל גם אם כן, מכל מקום הרעיון המפולפל הוא כזה: הם רואים את עצמם בראיה שעל פיה אתם צריכים לראות אותם כגמ"ח...
בזמנו הם הוציאו חוברת שכך השתמע שהציבור צריך לראות אותם...
ושוב, לא מביעה דעה. פשוט אין לי, לאור העובדה שאין לי את הנתונים שיש לכל הניקים כאן, כמה הם מרוויחים, מה צורת העבודה שלהם, ומי הם בכלל.

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מי זה אנחנו????

ביקשתי שאתם תשלמו???
ביקשתי שעל מוצרים שבכל אופן חוזרים למחסן, או מישו לוקח ומשלם על זה למשנת יוסף שיזכו אותי על זה.

א - לא קשורה למשנת יוסף משום צד.
ב - לא מבינה את ההיתממות סביב הנושא.
שאנשים יזמינו, יסחבו, יזכרו להביא, יסחבו חזרה.
הכל ב-חינם.
אולי אפשר לבקש החזר חלקי, או קנס.
אבל בגדול -
מאמינים שמדובר באנשים אחראים, שאמורים! לזכור לבוא לקחת.
ואם זה מתפקשש שוב ושוב.
אולי לכם זה לא מתאים.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
א - לא קשורה למשנת יוסף משום צד.
ב - לא מבינה את ההיתממות סביב הנושא.
שאנשים יזמינו, יסחבו, יזכרו להביא, יסחבו חזרה.
הכל ב-חינם.
אולי אפשר לבקש החזר חלקי, או קנס.
אבל בגדול -
מאמינים שמדובר באנשים אחראים, שאמורים! לזכור לבוא לקחת.
ואם זה מתפקשש שוב ושוב.
אולי לכם זה לא מתאים.

@בית היין כתב
וזו בדיוק הנקודה!!!!!!
וגם!

ועל כן שאלתי את שאלתי.
אני ביקשתי התחשבות ביקשתי שיחייבו אותי רק על מוצרים נפסדים כמו פירות וירקות ולא על יבשים. נאדה~ כלום.
ושוב אני אומר אם הכל היה על טהרת החסד אין לי ח"ו שום תלונה, אבל כשהכל עובד בביזנעס.. אני מצפה גם שיבואו לקראתי כמו בעניין הזה שהוא לדעתי עושק.
מישו לא מגיע למכירה והוא מחוייב על הכל 100%

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
@בית היין כתב
וזו בדיוק הנקודה!!!!!!
וגם!

ועל כן שאלתי את שאלתי.
אני ביקשתי התחשבות ביקשתי שיחייבו אותי רק על מוצרים נפסדים כמו פירות וירקות ולא על יבשים. נאדה~ כלום.
ושוב אני אומר אם הכל היה על טהרת החסד אין לי ח"ו שום תלונה, אבל כשהכל עובד בביזנעס.. אני מצפה גם שיבואו לקראתי כמו בעניין הזה שהוא לדעתי עושק.
מישו לא מגיע למכירה והוא מחוייב על הכל 100%

שיכחה, זה פשלה שלנו. לא של משנת יוסף.

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
האשכול הזה הזוי
3 שקל! פעם בשבוע! אויויויו!

וכל העניין של לקרוא לביזנס חסד, זו אכן רעה חולה, אבל כך הכל עובד היום לצערנו, "קרן בני הישיבות" "קרן אור שי" ואפילו הסופרים כבר נקראים "יש חסד" "נתיב החסד".

עורך תורני

משתמש צעיר
שימ

שימו לב איזה פרסומת עושים להם כאן.....

תוותר פעם אחת על ההחזר ותגמור סיפור, מה זה? חתונה קטולית?
מי מכריח אותך לחזור לשם, תחסום את המספר שלהם ודי
נשמע שיש להם כוח לסחוב לכם ת'כסף מהבנק....:p

רוצה לשמוע את הסיפור שלי? בכיף...

קיבלתי חוברת שלהם בדואר, לא ידעתי מה זה, נכנסתי לאתר ומאד התרשמתי, עשיתי הזמנה גדולה מאד לחג כלשהו ומכיון שלא הייתי באיזור בזמן החלוקה, שלחתי את אשתי (בתמימותי הרבה) לאסוף את ההזמנה (חשבתי שמחכים 3-4 ארגזים סגורים). היא הגיעה עם תינוקת בת חודשיים ולמרבה הפתעתה ההזמנה היתה צריכה להיאסף משלל ארגזים, ללא שקיות או עגלה. מכיון שזה לא היה ריאלי מבחינתה, היא פרשה ולא לקחה את ההזמנה. לקראת סוף החלוקה התקשרו אלי, ואמרתי להם שאם נשארה להם ההזמנה והכל נמצא יחד, אשלח מישהו לקחת. ענו לי שלא, חלק מהדברים נלקחו, חלק חסרים וצריך לעבור אחד אחד ולראות.

לא הגעתי.

מספר ימים לאחר מכן הגעתי למכירה השניה, וכמובן שמחצית מההזמנה היתה חסרה. רשמתי את מה שלקחתי, ואת זה אני צריך לשלם.

למזלי, אין להם מספר אשראי, אבל הם לא מוכנים לקבל תשלום רק על מה שלקחתי. אז אני עדיין בחוב מולם, וחסר אונים מהסיפור ההזוי הזה.

הפלא הוא, שמרוב שהם רגילים להתנהלות השערורייתית שלהם, הם כלל לא מבינים מה לא בסדר בגביית תשלום מלא על מוצרים שלא נלקחו וחזרו למחסנים שלהם.

למותר לציין, כי בשום מקום באתר שלהם לא מופיעה צורת האיסוף והחלוקה, והעובדה כי ההזמנה מחייבת את הלקוח ואינה מחייבת אותם.

אז זהו, קניתי פעם אחת, אבל המיילים והטלפונים מגיעים ללא הרף (וצל"ש לטיפ שהביאו כאן על הדרך להסרת המספר מרשימת התפוצה).

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
רוצה לשמוע את הסיפור שלי? בכיף...

קיבלתי חוברת שלהם בדואר, לא ידעתי מה זה, נכנסתי לאתר ומאד התרשמתי, עשיתי הזמנה גדולה מאד לחג כלשהו ומכיון שלא הייתי באיזור בזמן החלוקה, שלחתי את אשתי (בתמימותי הרבה) לאסוף את ההזמנה (חשבתי שמחכים 3-4 ארגזים סגורים). היא הגיעה עם תינוקת בת חודשיים ולמרבה הפתעתה ההזמנה היתה צריכה להיאסף משלל ארגזים, ללא שקיות או עגלה. מכיון שזה לא היה ריאלי מבחינתה, היא פרשה ולא לקחה את ההזמנה. לקראת סוף החלוקה התקשרו אלי, ואמרתי להם שאם נשארה להם ההזמנה והכל נמצא יחד, אשלח מישהו לקחת. ענו לי שלא, חלק מהדברים נלקחו, חלק חסרים וצריך לעבור אחד אחד ולראות.

לא הגעתי.

מספר ימים לאחר מכן הגעתי למכירה השניה, וכמובן שמחצית מההזמנה היתה חסרה. רשמתי את מה שלקחתי, ואת זה אני צריך לשלם.

למזלי, אין להם מספר אשראי, אבל הם לא מוכנים לקבל תשלום רק על מה שלקחתי. אז אני עדיין בחוב מולם, וחסר אונים מהסיפור ההזוי הזה.

הפלא הוא, שמרוב שהם רגילים להתנהלות השערורייתית שלהם, הם כלל לא מבינים מה לא בסדר בגביית תשלום מלא על מוצרים שלא נלקחו וחזרו למחסנים שלהם.

למותר לציין, כי בשום מקום באתר שלהם לא מופיעה צורת האיסוף והחלוקה, והעובדה כי ההזמנה מחייבת את הלקוח ואינה מחייבת אותם.

אז זהו, קניתי פעם אחת, אבל המיילים והטלפונים מגיעים ללא הרף (וצל"ש לטיפ שהביאו כאן על הדרך להסרת המספר מרשימת התפוצה).
זה אתה צודק, שהאתר שלהם הוא מאוד חסר. הוא מתאים בעצם למי שמכיר את העסק ואיך הוא עובד, ובמקום בטלפון הוא רוצה להזמין דרך האתר. אין בו מידע.
ההנחה שלהם, שהיא מוצדקת ברוב המקרים, שאנשים יודעים במה המדובר. (תרשה לי להניח שהגולשים כאן בשוק מזה שיש מישהו שחושב שמקבלים במשנת יוסף (או במכירות הדומות) את הכל בחבילות סגורות ומסודרות...)

ואגב, מכירה שבנויה על העקרון הזה, שעושים לך משלוח עד קרוב לבית בלי ששילמת מראש, חייבת מדיניות קשוחה של תשלום, אחרת זה פשוט יהיה צחוק, אנשים יזמינו כי בא להם ואח"כ יחליטו אם הם רוצים לקחת.

גיטי ל.

משתמש מקצוען
סליחה ששוב אני מצדיקה אותם,
אין ספק שמה שעברתם זה דבר לא נעים בעליל.
החוסר ידע וצורת ההתנהלות פגשו אתכם על לשון בחוץ וחוסר אפשרןת להגיב
אבל אני שואלת, מה אתה רוצה שהם יעשו עם שקיות קמח ת"א במחסנים שלהם?
או עם עשר לולבים כשרים למהדרין?
נכון שזה אצלם ולכאורה אתה הפסדת, אבל מה למען ה' הם יעשו עם זה?
למה הם צריכים להיתקע עם סטוקים של מוצרים חסרי שימוש?
בכל רשת שמכבדת את עצמה אין החזרת מוצרים עונתיים, והם, אין להם אפשרות לומר זאת, הם חייבים להיתקע עם סחורה שלא נאספה
אז הם מבטחים את עצמם מראש וגובים תשלום
ואגב, מי אמר שהסחורה חזרה למחסן? אולי אדם לקח אותה ולא שילם?

ולמה אני מרשה לעצמי לשפוך כאן עליהם ועליכם?
כי עזבתי אותם מ-ז-מ-ן!!!!!!!!!!!
נמאס לי להיתקע עם הזמנים הצפיפות והכללים
אני מעדיפה לחיות כמו בנאדם בלי להילחץ בחנוכה בשעות הבוקר כשאני בעבודה והם החליטו להקדים את זמן המכירה וכו'.
אז שכל אחד יעשה שיקולי רווח והפסד ויחליט מה עדיף לו
ואם הוא ממשיך לקנות שם, אז כנראה יש לו רווחים מזה ויותר ממה שהוא מפסיד הוא מרוויח:):)

well

משתמש פעיל
מוזר שאנשים מתלוננים על משהו שאף אחד לא חייב אותם לקחת...
מי ששווה לו את כל החסרונות בשביל המחיר הולך לשם (ויש הרבה כאלו) ומי שלא - גם הגיוני.
אני באופן אישי גם סובל הרבה פעמים מכל מה שנכתב לעיל אבל עדיין בהרבה מקרים המחיר מצדיק את ההשקעה (החלופה לכאלו מחירים היא בדרך כלל לעמוד ב"יש חסד" 40 דקות בקופה שזה גם לא תענוג גדול).

עורך תורני

משתמש צעיר
סליחה ששוב אני מצדיקה אותם,
אין ספק שמה שעברתם זה דבר לא נעים בעליל.
החוסר ידע וצורת ההתנהלות פגשו אתכם על לשון בחוץ וחוסר אפשרןת להגיב
אבל אני שואלת, מה אתה רוצה שהם יעשו עם שקיות קמח ת"א במחסנים שלהם?
או עם עשר לולבים כשרים למהדרין?
נכון שזה אצלם ולכאורה אתה הפסדת, אבל מה למען ה' הם יעשו עם זה?
למה הם צריכים להיתקע עם סטוקים של מוצרים חסרי שימוש?
בכל רשת שמכבדת את עצמה אין החזרת מוצרים עונתיים, והם, אין להם אפשרות לומר זאת, הם חייבים להיתקע עם סחורה שלא נאספה
אז הם מבטחים את עצמם מראש וגובים תשלום
ואגב, מי אמר שהסחורה חזרה למחסן? אולי אדם לקח אותה ולא שילם?

ולמה אני מרשה לעצמי לשפוך כאן עליהם ועליכם?
כי עזבתי אותם מ-ז-מ-ן!!!!!!!!!!!
נמאס לי להיתקע עם הזמנים הצפיפות והכללים
אני מעדיפה לחיות כמו בנאדם בלי להילחץ בחנוכה בשעות הבוקר כשאני בעבודה והם החליטו להקדים את זמן המכירה וכו'.
אז שכל אחד יעשה שיקולי רווח והפסד ויחליט מה עדיף לו
ואם הוא ממשיך לקנות שם, אז כנראה יש לו רווחים מזה ויותר ממה שהוא מפסיד הוא מרוויח:):)

את באמת חושבת שהם הזמינו 31,246 שקיות קמח ת"א או 3245 לולבים, לפי מספר ההזמנות המדויק? (מי שבקי קצת בעולם הקמוענאות יודע שברוב המקרים יש חזרות לספקים גם במוצרים עונתיים, אם כי יש מגבלה וכו').

את באמת חושבת שזה משנה להם אם זה מוצרים עונתיים או לא? (כי רובם המוחלט לא).

האם מי שאמור להפגע מחוסר ידע בסיסי שאמור להופיע ולא מופיע, זה רק הצרכן?

האם מישהו לקח ולא שילם, אז המזמין אמור לשלם על הגנב? (אין לי שום סמיילי שיכול להביע את התדהמה...)

את לא שופכת כלום, את מביעה את עמדתך הלגטימית, אך מותר לחלוק עליה. והיה מותר לך לעשות זאת גם אם היית עובדת וגם אם היית עדיין קונה שלהם, אין לזה שום קשר.

well

משתמש פעיל
המזמין לא משלם הוא מקבל זיכוי מיידית, הבעייה שהוצגה כאן שאין החזר מזומן. נא לדייק!

ורסצ'ה

משתמש מקצוען
צר אבל הרמה כאן הגיעה לפסים של דיקדוקי עניות
3 שקל זה סכון שלכל הדעות אפשר לעמוד בו...
גם אם זה למנהלים ולא למתנדבים.
אני עצמי לא מזמינה שם אבל ההורים שלי מזמינים ומרוצים מאוד
נכון, זה לא נראה כמו סופר אלגנטי בניו יורק, אבל לאברכים בני תורה זה שווה ומשתלם.

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
רק מעלה מספר נקודות
1. יש הבדל במדיניות בין התחנות מנהלים קשוחים/אכפתיים /מתחשבים
2. והבדל במדיניות אי אסוף הזמנות יש שגובים מחיר מלא /חלקי /זיכוי /ויש שלוקחים אליהם הביתה ואז באים לקחת מהם (כן לצערי קרה לי) ילדתי:):)
3. תלוי מה גודל ההזמנה אם את מזמינה מוצר אחד -שתיים ה 3 ש"ח מקבל פרופורציה אחרת מקניה ענקית למשפחה גדולה
ועדיין לבנ"א מותר להביע דעה לכאן או לכאן (בטח מנסיון התחנה שלהם););)

aridesk

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
כל מילה מעצבנת פה....
יהודים תפרגנו ליהודים
כמה שנאת ישראל יש בישראל

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא. פשוט מהיום אני ירגיש חופשי לשגע להם את השכל
ואם אני לא מוצא מוצר לפעמים אני מקבל עיניים כאלו שכאילו אין לי עיניים ואני לא מוצא.
3 שקלים שווים בעיניך לשגע את השכל? גם 25 לשעה לא מצדיקים...

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
פכים קטנים - דין פרוטה כדין מאה

תמיד הם מוסיפים "עיגול לטובה"?
עיגול.JPG

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה