מצפה לישועה
משתמש מקצוען
את ההנחה המכירה הניחו, ולא ביקשתי תשובה שלא הועילה לי בכלום...אתה מניח "הנחה" ומקשה קושיא...
קודם תוכיח שבכלל יש הנחה וזו לא סתם פרסומת, שכל אחד מקבל את המחיר המוזל כביכול המוצג בפרסום...
את ההנחה המכירה הניחו, ולא ביקשתי תשובה שלא הועילה לי בכלום...אתה מניח "הנחה" ומקשה קושיא...
קודם תוכיח שבכלל יש הנחה וזו לא סתם פרסומת, שכל אחד מקבל את המחיר המוזל כביכול המוצג בפרסום...
המכירה השכונתיתמישהו יודע באיזו חוברת פורסם על מכירת בשר טרי של קהילות??
מעל 1000 זה 15 תוספת ל40 או תוספת לקניה והמשלוח רק 15 כי א"כ לא כ"כ קשה להגיע ל1000...המכירה של אגודת ישראל מסתיימת ביום ד' אבל היא די יקרה ובפרט שעולה משלוח 40 ש"ח בקניה עד 1000 ש"ח והרכישה היא רק עם משלוח..
אז הנה אני מזכיר בחלק מהמקומות היבשים נסגר אתמול בשאר המקומות היום. הפירות וירקות בשלישי או רביעי.המכירה המיוחדת לפסח של משנת יוסף נסגרה אתמול.
המכירות שפתוחות עכשיו זה המכירה של המוצרים היבשים והמכירה של הפירות והירקות.
חבל שלא קיבלתי אתמול תזכורת
צריכה לאסוף את המוצרים לבדהזמנתי מוצרים יבשים ממשנת יוסף ( מקוה שלא יתאכזב)
משהו יודע איך זה הולך? זה מגיע בארגז מאורגן או שאני צריכה לאסוף את המוצרים לבד?
צריכה לאסוף את המוצרים לבד
לא. נותנים רשימה במקום עם השםאז אני צריכה להדפיס את הרשימה ולבוא איתה?
בד"ץ העדה החרדית.באיזה הכשר הפרות והירקות במשנת יוסף?
תזכורת אתמול לא היתה עוזרת. כל המוצרים השווים נגמרו. בשביל הדברים שיש בכל מקום במחיר טוב לא שווה הבלגן.המכירה המיוחדת לפסח של משנת יוסף נסגרה אתמול.
המכירות שפתוחות עכשיו זה המכירה של המוצרים היבשים והמכירה של הפירות והירקות.
חבל שלא קיבלתי אתמול תזכורת
אפשר פרטים על המכירה?המכירה של אגודת ישראל מסתיימת ביום ד' אבל היא די יקרה ובפרט שעולה משלוח 40 ש"ח בקניה עד 1000 ש"ח והרכישה היא רק עם משלוח..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: