אצלי זה בעיקר הנוחות.נא לא להתנפל
שואלת באמת כדי להבין על מה ההתלהבות כי אין לי נסיון איתם...
מעלעול שטחי בקטלוג רוב המוצרים פחות או יותר במחירים של יש (בעיקר מוצרי מזון)
מה עושה את ההזמנה דרכם כ"כ שווה ???
החסכון בתורות ובהליכה לסופר ? גם לזה יש פתרונות...
(ע"ע ישיר למהדרין - אם כי קצת יותר יקר בגלל המשלוח)
אשמח שתחכימו אותי לפני שתסגר המכירה ....
עברתי על מוצרי מזון בעיקר כי ענין אותי.מה פתאום?!
המחירים משמעותיים מאד...
מצד שני את מתעסקת בקניות כמה פעמים...העובדה שבכל פעם מגיעים לי 1/3 (המכירה מחולקת ל-3) מהמוצרים מאפשרת לסדר אותם במהירות ויעילות.
זה לא כמו קניות, אלא איסוף מוצרים על פי רשימה. אפשר יותר להעזר עם הילדים והבעל.מצד שני את מתעסקת בקניות כמה פעמים...
הקיצר - כל אחד יעשה מה שהכי נח לו...
שיקול משמעותי בהחלט...במקרה שלי זה לרדת לחניה שמתחת לבית. לעומת לצאת לקניות מחוץ לעיר..
רק חבל שהפריסה שלהם לא בכל מקוםאני באופן אישי מזמינה בוהלכת בדרכיו לפסח כבר כמה שנים, בשנה הראשונה שלהם באמת החד פעמי היה זול ונקרע הרבה, ואחרי פסח הם התקשרו אלינו ושאלו אם אנחנו רוצים החזר כספי או פיצוי אחר, והם שלחו לנו בדואר רשום מה שבקשנו, כך שיש כתובת לאן לחזור.
בגדול, המוצרים איכותיים מאוד ויש פער של כמעט חצי שקל בכל המוצרים ואפילו יותר, כך שקונים כמות גדולה זה ממש משמעותי,
יש אפשרות גם להזמין דרך האתר ולא רק בהזמנה טלפונית, זה מאוד נח והכל ממש מצוין.
ממליצה בחום, ואין לי אחוזים!!!!!!!
בשום מקום לא מקבלים קופסה מוכנה. (חוץ מעופות במשנת יוסף שמגיע ארוז עם השם שלכם כולל תמחור מדויק לפי המשקל)מישהו יודע אם ב'והלכת בדרכיו' מקבלים קופסא מוכנה או שצריך לאסוף כל פריט בנפרד?
אפשר דרך האתר.האם ניתן להזמין במשנת יוסף דרך המחשב או רק דרך הטלפון?
איך אפשר דרך האתר?אפשר דרך האתר.
צריך להרשם.
אני הזמנתי באתר, מאוד נוח וידידותי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: