לפתוח קריאהאני לא רואה באתר מקום לבקש לאן ישלחו את זה
לפתוח קריאהאני לא רואה באתר מקום לבקש לאן ישלחו את זה
גם לי הגיע חבילה לשםהגיע לי למודיעין לרחוב צאלון.
האחראית שם אמרה לי שהנקודות במודיעין עילית ושילת נסגרו.
עכשיו קבלתי הודעה שהחבילה שלי בנריה ואין לי מושג איפה זה.
ניסתי נראה אם עובדגם לי הגיע חבילה לשם
במקום לפנות לצ'יטה פניתי למוכר של המוצר באלי אקספרס כתבתי לו שהחבילה הגיעה לעיר אחרת ולא לעיר שלי ואין לי דרך להגיע לשם, בתחילה כתבו לי בחזרה (כנראה משהו אוטומטי) את מיקום החבילה ושעות הפתיחה.
כתבתי להם שוב שידאגו שזה יגיע לעיר שלי ואם לא שיחזירו את הכסף של הקניה והיום קיבלתי טלפון מציטה שהחבילה במודיעין והם ינתבו את זה מחדש למודיעין עילית
איך?גם אני פתחתי פניה ובמקביל דיברתי עם המוכר והעבירו לי את זה
איך?
מה בדיוק עשיתם?
הם היו דיי נוחיםקודם התכתבתי עם המוכר שיגעתי אותו לא נתתי לו להתחמק ואז הוא אמר לי לדבר עם ציטה אז נכנסתי לאתר של ציטה מעקב משלוחים ציטה ושפ פתחתי פניה והתכתבתי עם נציג והוא העביר לי את המשלוח לעיר שלי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: