רוסטרמה שולחים משלוח מנות להורים שכבר חיתנו את (כמעט) כולם, והבית שלהם מפוצץ מכל המתנות האפשריות והשימושיות?
פחות בקטע של דברים קטנים ומשחקי מילים כאלה, מתנה בשווי כ 100 - 200 ש"ח, איכותית שתעזור להם בחיים, יש לכם רעיון? שתפו אותנו!
רוסטרמה שולחים משלוח מנות להורים שכבר חיתנו את (כמעט) כולם, והבית שלהם מפוצץ מכל המתנות האפשריות והשימושיות?
פחות בקטע של דברים קטנים ומשחקי מילים כאלה, מתנה בשווי כ 100 - 200 ש"ח, איכותית שתעזור להם בחיים, יש לכם רעיון? שתפו אותנו!
מנסיון אישי ממש לא שווהמכשיר סודה!
קניתי מלכתחילה 2 בלונים וכאחד נגמר מיד הלכו להחליף -וזה החזיק המון זמןמנסיון אישי ממש לא שווה
בלון מספיק לבקבוקים בודדים ממש
הרבה יותר זול לקנות שישיות
אנחנו קנינו ומסרנו אחרי חודש, וזה נמסר הלאה
אחרי שהחלפנו 3 שכל פעם החזיק לשבוע גג שבוע וחצי ירדנו מזהקניתי מלכתחילה 2 בלונים וכאחד נגמר מיד הלכו להחליף -וזה החזיק המון זמן
אין צורך לסחוב שישיות.
הגזים נשארים...
את יכולה להעלות באשכול נפרד רעיונות/מתכונים מה את עושה איתו?אני מאדדד ממליצה על המיני קיטשן.
קיבלתי את זה מתנה ולדעתי ברגע שמתרגלים להכין בזה הכל זה פשוט מהמם!
אני מכינה בזה שניצלים- יוצא קריספי מאד, ורך בפנים, סוגרים את המכסה והולכים לא צריך לעמוד כל הזמן ליד המחבת, גם שמים הרבה פחות שמן,
אני גם מכינה בזה ירקות, צ'יפס, קציצות, ואם זה חלבי- פיצה, פנקייק, לביבות, לחם מטוגן, ועוד ועוד...
חחח עיסוי לאמא הכי עוזר בחיים! ולאבא אולי ספר טוב?מה שולחים משלוח מנות להורים שכבר חיתנו את (כמעט) כולם, והבית שלהם מפוצץ מכל המתנות האפשריות והשימושיות?
יש המון אשכולות כבר, תעשי חיפוש ובטוח תמצאי,את יכולה להעלות באשכול נפרד רעיונות/מתכונים מה את עושה איתו?
קיבלתי מתנה ואני לא מספיק מנצלת אותו... משתמשת בשמרנות בסירים, וחבל
מניסיון, המספריים הכחולים של איקאה הכי מוצלחים, וגם זולים.של איזה חברה כדאי לקנות?
שלחתי להורים לקראת ראש השנה,לוח מעץ עם כל התאריכים של הילדים והנכדים, משהו יפה מאוד עם לולאות
צריך תכנון מספיק מוקדם.
לדוג' -
התאריכים החשובים ביותר של אהובכם! לוח מעץ כולל 15 תליונים מודפסים עם שם ותאריך
מתנה מושלמת לוח ימי הולדת לוח תאריכים מעץ עם כל התאריכים הכי חשובים לכם כולל 20 תליונים. ניתן להוסיף עוד תליונים לוח תליונים מעץ, לוח ימי נישואים, ימי הולדת, תאריכים על עץwww.ahavabemilim.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: