אפשר להיעזר באשכול הנ"ל יש המון רעיונות ואפשר לבקש עזרה בחיפוש משלוח מנות מקורי!מה שולחים משלוח מנות להורים שכבר חיתנו את (כמעט) כולם, והבית שלהם מפוצץ מכל המתנות האפשריות והשימושיות?
פחות בקטע של דברים קטנים ומשחקי מילים כאלה, מתנה בשווי כ 100 - 200 ש"ח, איכותית שתעזור להם בחיים, יש לכם רעיון? שתפו אותנו!
מאוד חשוב להם מתנה - מבחינת המשפחה הם לא קיבלו כלום אם זה לא משהו שנשאר לאורך השנה, גם אם ישמחו ויודו הם רוצים משהו שישמש אותם (אולי לכן כל הבית עם כל חפץ שימושי אפשרי )משלוח מנות - אם גרים קרוב אפשר ארוחת בוקר ליום הפורים עצמו (כך זה משכנע אותם לשבת לאכול ביום שהרבה מדלגים על ארוחת בוקר...)
ומתנה - זה מאד תלוי מה הסגנון שלהם, מכשיר חשמלי וכו'
האשכול הנ"ל יותר מיועד לקישורי אלי אקספרס ועיצובים למשלוחי מנות וכדו'אפשר להיעזר באשכול הנ"ל יש המון רעיונות ואפשר לבקש עזרה בחיפוש משלוח מנות מקורי!
מיני קיטשןמאוד חשוב להם מתנה - מבחינת המשפחה הם לא קיבלו כלום אם זה לא משהו שנשאר לאורך השנה, גם אם ישמחו ויודו הם רוצים משהו שישמש אותם (אולי לכן כל הבית עם כל חפץ שימושי אפשרי )
האשכול הנ"ל יותר מיועד לקישורי אלי אקספרס ועיצובים למשלוחי מנות וכדו'
אני מחפש נטו רעיון של משהו נחמד שיקל עליהם איפשהו - חפץ איכותי, (לדוגמא: מפות, מזרקה ליין, שעון חדש איכותי וכדו') הבעיה היא שיש להם את כל סוגי המתנות בשפע - אז אני מחפש פשוט רעיון למתנה מכובדת שתעזור להם איכשהו במהלך השנה..
נכון, איך שכחתי- שימושי מאוווווווווד!מיני קיטשן
סכין 2 ידיות לחיתוך יפה של עוגות,
מכשיר לבלינצעס- שישיה
שואב אבק
אגרטל עם פרחים מיובשים
כל אלה בדיוק הרעיונות שהם אוהבים, רק.. שיש להם אותם באלפיהם (8 נשואים.. כבר קנו הכל )מפית לחלות/פלייסמטים/חבקים
מה זה בדיוק? מה זה שונה מסיר?מיני קיטשן
זה סוג של תנור-מחבת-סיר...מה זה בדיוק? מה זה שונה מסיר?
תוכלי להסביר לי סוף סוף מה בדיוק עושים עם זה?מספריים לחיתוך בשר/עוף באיכות טובה.
לא מבינה איך אפשר להסתדר בלי זה במטבח.
פשוט גוזרים במקום לחתוך.תוכלי להסביר לי סוף סוף מה בדיוק עושים עם זה?
מהרגע שיש לי עוף מופשר שלם
תודה
של איזה חברה כדאי לקנות?פשוט גוזרים
אני קיבלתי מתנה,של איזה חברה כדאי לקנות?
לכן אנחנו קונים מכל הנשואיםכל אלה בדיוק הרעיונות שהם אוהבים, רק.. שיש להם אותם באלפיהם (8 נשואים.. כבר קנו הכל )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: