א
אבל המנה האחרונה חלבית !אם זה לא בשרי אז זה כבר לא שווה...
אבל המנה האחרונה חלבית !אם זה לא בשרי אז זה כבר לא שווה...
לא זה אומר שאף פעם לא לימדו אותכה שככה צריך לעשות אבל לא נורא תמיד אפשר להישתדרג אף פעם לא מאוחר מידיאני נשוי כבר הרבה שנים, ומעולם לא הכנתי משלוח מנות לאשתי.
זה אומר שיש לי בעיה?
כן אבל לא לישכוח לצרף פתקלבעל אני מכינה מאכל אהוב. הכי משלוח מנות שיש מכל הבחינות.
כזה מישפט יכול להגיד רק גבראם זה לא בשרי אז זה כבר לא שווה...
או אשה שהיא @לא כמו כולםכזה מישפט יכול להגיד רק גבר
בדורנו מקובל לכתוב : לא כמו כולם.ןעכשיו הבנתי למה זה
לא כמו כולם
ולא
לא כמו כולן
פעם שימחתי כשפיתחתי תמונות שלו ושל הילדים איתומצטרפת.
אשמח לרעיונות לא יקרים (זה מה יש כרגע...)
מה גברים אוהבים????
אני באופן אישי תמיד מעדיפה שיהיה לי אפשרות החלפה
אבל צריך לזכור שהאשה לפעמים לא רוצה שתקנה, כי זה לא כזה דחוף, והיא לא מוכנה לחשוב על ההוצאה....
מאד נכון,אצלנו מכינים משלוח מנות מפנק לילדים עם מכתב מפרגן לפני שחושבים על השכנות...
בד"כ עם רעיון-אין לתאר את השמחה
פעם אחת עשינו פחית קולה עם כיתוב מכל הלב.. ולקטנים עשינו בקבוק קולה ולב -ממתקי ג'לימאד נכון,
אפשר דוגמאות למשלוח מנות לילדים (קטנים) חוץ מסוכריות ושוקולד?
מי? ההורים מכינים ושולחים לילדים?אצלנו מכינים משלוח מנות מפנק לילדים עם מכתב מפרגן לפני שחושבים על השכנות...
בד"כ עם רעיון-אין לתאר את השמחה
כן, למה לא?מי? ההורים מכינים ושולחים לילדים?
יש הרבה חטיפים שיכולים להתאים לילדים,אפשר דוגמאות למשלוח מנות לילדים (קטנים) חוץ מסוכריות ושוקולד?
למה לא?מי? ההורים מכינים ושולחים לילדים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: