אני הזמנתי את אלומחפשת רעיון למתנה יפה להורים ולמטפלת שתתאים לתחפושת שפן, גזר וכו
תודה!!
הלכתי על כתום ירוק כמו הגזר
הטישו ירוק הבאתי כמה פעמים ואהבו את זה מאוד!
כל השאר גם כתום וגם ירוק
אני אמלא את הקופסאות/הצלופנים בשוקולדים ירוקים
אני הזמנתי את אלומחפשת רעיון למתנה יפה להורים ולמטפלת שתתאים לתחפושת שפן, גזר וכו
תודה!!
תני כיוון רעיון מחיר וכו'יש רעיונות למשלוח מנות לשוויגר ולהורים בשנה הראשונה שאחרי החתונה?
אני רוצה להכניס קאפה עם תמונה מהחתונה, מה עוד מסביב?
הנה עודיש מארזים יפים שקשורים אולי למוכרת ממתקים? או סוכריות?
5/10/20pcs שקוף חלון מתנה לחתונה יום הולדת בית המפלגה לבן שחור תיבת אריזת אפייה takeaway תיק - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com10pcs מתנת תיק נייר קופסא עם סרט חתונה טובות תינוק מקלחת האהבה מסיבת יום הולדת/פיג 'מה בגדי פאת תכשיטים אריזה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
בבקשה יש עוד רעיונות למשלוח מנות קשור לכלות ? לא קופסאות השראה לרעיון כלות ..לשכנים /סבתות???5/10/20pcs שקוף חלון מתנה לחתונה יום הולדת בית המפלגה לבן שחור תיבת אריזת אפייה takeaway תיק - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com10pcs מתנת תיק נייר קופסא עם סרט חתונה טובות תינוק מקלחת האהבה מסיבת יום הולדת/פיג 'מה בגדי פאת תכשיטים אריזה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מה עם הסגנון הזה?ערב טוב
וואו איזה השראות דברים מאלפים ממש..
תנו לי רעיונות למשלוח מנות שלכנים/סבתות קשור לכלות, חוץ מקופסאות לבנות שכבר הציעו..
תודה!!
משלוח מנות לתחפושת בנאיםהבו רעיונות לתחפושת של בנאים
בתודה מראש
את יכולה לשים מרשמלו בתוך כל מיני שקיות אורגנזה/ צלופן ולשלב במשלוח מנות , כמו כאן:מחפשת רעיון למשלוח מנות בסגנון מרשמלו
אביזרים חמודים, שקית מרשמלו
כיתוב צהוב סגוליש למישהו קישור עם הכיתוב פורים שמח ?
בגוון צהוב סגול
הו, יש המוןןןןןןןןיש אולי רעיון למשלוח מנות להורים
משהו שקשור למיקימאוס
או שלא קשור לכלום
@אבן גזר זה קישור יחסית יקר למה שמופיע שם, למה הבאת דוקא אותו? גם אין לו הרבה מכירות.קופסא יפה מעור לטישו- תמיד נהנים ממנה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: