כזה חבק?יש מצב את מוצאת לי את הקישור לזה באליאקספרס?
זה חבק למפיון שנכנס בו פרח
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היום המוכר כתב לי שהחבילה נעלמה לחברת משלוחים ושאני צריכה לפתוח מחלוקתמממ... חבל שלא ביקשת
נקווה שיגיע
יש לי מדריך מפורט באתר [בחתימה]היום המוכר כתב לי שהחבילה נעלמה לחברת משלוחים ושאני צריכה לפתוח מחלוקת
איך אני עושה את זה?
יש לי רק 2 אופציות למטה או שכתוב להאריך משלוח או אדיט אדרס
איפה בדיוק?יש לי מדריך מפורט באתר [בחתימה]
טוב מצאתייש לי מדריך מפורט באתר [בחתימה]
תראי צילומסךטוב מצאתי
אבל אצלי הכל שונה יש לי רק אופציות של להאריך משלוח או איט אדרס
נתקלת פעם בכזה דבר?
הדפסת כיתוב על USB מהמם ואם את מזמינה גם קופסא אז אפשר להדפיס על הקופסאמחפשת רעיון למשלוח מנות לאחיות וגיסות שבבית (בגילאי 18,15,9 )
חשבתי אולי משהו שיהיה מהבן שלי, (מחזיק מפתחות עם תמונה שלו הוא משהו כזה)
(שומרות עליו הרבה)
תודה רבה!
זה יגיע לפורים?הדפסת כיתוב על USB מהמם ואם את מזמינה גם קופסא אז אפשר להדפיס על הקופסא
מגיע מהמם משהו לא רגיל הזמנתי כבר איזה 7-8
על הUSB אפשר רק כיתוב שלחתי לו קובץ מוכן ,הגיע מהמם !ג 'סטר קריסטל usb 2.0 כונן הבזק 128gb מתנות חתונה יצירתי מתנות כונן עט 64GB 100% קיבולת אמיתית pendrive - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
USB שרשרת לב-גם מאד חמוד,גדול יחסית
הדפסה על כרית- הדפסתי לזוצ"ים אצלינו במשפחה עם תמונה מהחתונה. לכל ילד אצלי יש כרית בגודל 30*50 עם תמונה שלו הם ישנים עם זה בלילה. נתתי גם לסבתות וגם לאחיות עם תמונה של הבייבי שלהםBINFUL מתכת לאהוב לב קריסטל שרשרת 128GB 64GB 32GB 256G אגודל pendrive u דיסק usb creative זיכרון מקל - AliExpress 7
אנשים התרגשו פה ברמה קשה וזה במחיר שאת יכולה לפנק...מותאם אישית כרית כיסוי צבעוני Creative DIY הדפסת משלך תמונה במקרה כרית כיסא כרית מכסה - AliExpress 15
שלט לדלת- מתנה שהזמנתי לעצמי -נראה יוקרתי ממש
אישית עברית דלת סימן מדבקות משפחה מותאמת שם שילוט בית מספר ישראל מראה קיר מדבקת פרטי בית תפאורה - AliExpress 15
היא ביקשה-אז נתתי -אפשר לשמור את זה להזדמנות אחרת זה דברים במחירים משתלמים שממש נהנו מזה אצלינוזה יגיע לפורים?
סוגייה קשה חחח - באמת כל מה שהזמנתי לאחרונה הגיע תוך שבועיים...יש דברים שמגיעים ממש מהר
9תראי צילומסך
חסום לי, שלחי לי למייל שבאתר [בחתימה]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: