יש משהו שמתאים למלחים?
מלח / מלחית או רב חובל
מארזי משלוח מנות
סוגי מארזים שונים
צפה בקובץ המצורף 1526402
צפה בקובץ המצורף 1526404
צפה בקובץ המצורף 1526405
צפה בקובץ המצורף 1526406צפה בקובץ המצורף 1526407
צפה בקובץ המצורף 1526409
ק.ש
יש משהו שמתאים למלחים?
מלח / מלחית או רב חובל
מארזי משלוח מנות
סוגי מארזים שונים
צפה בקובץ המצורף 1526402
צפה בקובץ המצורף 1526404
צפה בקובץ המצורף 1526405
צפה בקובץ המצורף 1526406צפה בקובץ המצורף 1526407
צפה בקובץ המצורף 1526409
ק.ש
ישוואו.
אני שמה לב שהאשכול הזה הוא בעיקר קישורים
אולי כדאי לפתוח אשכול נוסף עם רעיונות (לא קישורים) בדומה לזה שציטטתי?
הוא ישןיש
אמנם מ-2017
אבל הקפיצו אותו והוא פעיל מאוד
מידע שימושי - משלוחי מנות - התחלתם לחשוב על רעיונות?
יש למישהו רעיון למשלוח מנות להורים, קשור להולנדית???? אני יודעת שזה קשוחחח.. אבל אולי יש כאן למישהו רעיון? הלוואי....... : ) הייתי עושה ארוחת בוקר מושקעת בסגנון כפרי, עם פרוסת גבינה עבה כזאת, לחמניות ביתיות, סלט עשיר, בקבוק חלב וכו'... אפשר לעשות פרחים מאוכל - פירות או ירקות, סלמון מגולגלwww.prog.co.il
תעשי חיפוש לפי נושא שאת רוצההוא ישן
ובד"כ אין זמן וכח לעבור על מאות עמודים שנכתבו במשך כמה שנים
מה גם שהרבה רעיונות שם כבר מידי נדושים.
אני נתתי פחיות ועטפתי את הפחית כמו פח צבע נתתי אורנג - צבע כתום, בלו - כחול ושימורים לפתן מיקס כתבתי מיקס צבעים, בהצלחהיש אופציות נוספות לרעיון למשלוח מנות לתחפושת של צבעי?
תודה רבה
אני צריכה רעיון למשלוח מנות לחלבנים ופרה - לא שקיות ואביזרים אלא רעיון לתוכן איזה משפט/פתגם חמוד וכד'
הייהוא ישן
ובד"כ אין זמן וכח לעבור על מאות עמודים שנכתבו במשך כמה שנים
מה גם שהרבה רעיונות שם כבר מידי נדושים.
הזמנתי את אלו מעולים . הגיע לי תוך שבועיים https://he.aliexpress.com/item/4000...il_item.4.33484d1aiIf3AE&gatewayAdapt=glo2isr ( רק שימי לב צבע זהב יותר סוג צהוב האחרים מהממים . הזמנתי את הדק .סרטי מתנה במשלוח choice יש?
מצאתי את הבקבוקוני חלב ב 3.26 ש"ח , אבל בכמות של מינימום הזמנות 60 יחידות.תודה רבה לכולם על העלאת הקישורים
מה שכן. הכל עולה ממש יקר כמו בחנויות
זה לא יותר זול. רק מקורי כי זה מעלי אקספרס
אשמח גם לדברים יותר זולים ולא איזה 2 קופסאות ב30 שח וכו'..
יש את המשלוח של כלים חד פעמייםהי
אשמח לרעיון מקורי למשלוח מנות להורים חודש לאחר החתונה
משהו מקורי ויפה לא תות- תןדה ושוב תודה
משהוחדש ומתוק
תודה רבה
שמתי כאן פעםמשלוח מנות לבמבי , יש לכן רעיון?
Creative 2023 חדש שנה דקור עוגת טופר חמוד קריקטורה צבי Elk Cupcake Wrapper תינוק מקלחת מסיבת חג המולד Navidad קישוט - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com10Pcs צבי נייר קראפט ביטי סוכריות אריזת שקיות מעטפות סיני מסורתי ציור לטובת מסיבת חג המולד מתנת תיק - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comצפה בקובץ המצורף 1557560צפה בקובץ המצורף 1557561צפה בקובץ המצורף 155756220 יח'\אריזה סיקה צבי מודפס נייר מפיות בית מלון מסעדה המאפייה הסיטונאית ניירות רקמה סיתית עיצוב מסיבת חתונה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
תבניות קאפקייקס במבימשלוח מנות לבמבי , יש לכן רעיון?
מחפשת גםרעיונות והשראה למשלוח מנות בנושא דונאטס להורים מטפלת שכנים וכו וכו (לא לחברים ) אשמח !!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: