אולי ארוחת בוקר אני שלחתי בבוקר ארוחת בוקר מעוצבת על קלקר סלט פשטידה גבינות מדענים וכונכתב ע"י נינה;2453032:להורים להורים!!!!!! מה עושים? כל שנה לשבור את הראש מחדש. אסביר, אין צורך שאביא משהו לסעודה. הרעיון של השחור לבן נראה מעניין מאוד אבל מה אפשר לעשות עם זה למשלוח מנות מושקע יותר. לא דברים סגורים וקנויים. שנה שעברה לדוג' עשיתי משהו על אבא מתוק גם בלי סוכר, (עוגה בלי סוכר) ומשהו על קפה לאימא שלי שמכורה לזה.
אשמח לשמוע כל רעיון..
תזכו למצוות
נכתב ע"י שפריץ;2453039:מה עשית על קפה לאמא שמכורה לזה?
מעניין אותי מאוד!
אני שלחתי קוגל ירושלמי בתבנית נייר מלבן קטן, מתאים בצבעים + מלפפון חמוץ-פרוסות בקופסא קטנטונתנכתב ע"י סטודנטית;2450962:קוגל ירושלמי+ מלפפון חמוץ
קופסת ארבעס
נכתב ע"י רותי;2452332:אפשר את המתכון של המילקשייק
נכתב ע"י גלידה;2453218:ואני עשיתי את הרעיון של מוגש בחוּם,
והכל היה בצבע חום,
למורות, גננות הוספתי תבנית מאפינס/שקעים בצבע חום (עולה 10 ש"ח) וחבי' מפיונים יפה בגווני החום.
נכתב ע"י hbecker;2453586:תכיני פרלינים בצורה של צדפים. יש תבנית כזו
בנוסף- דברים בתורה של דגים.
אולי תקני טארטלטים בצורת סירה ותכיני להם מילוי ותורן שיראה ספינה...זה יכול להיות מדהים!
יין חצי יבשנכתב ע"י gg;2451096:אהבתי מאד!
מה עוד אפשר לעשות חצי חצי?
נכתב ע"י cyp;2453574:מחפשת רעיון למשלוח מנות המתאים לחיל הים\רב חובל\ מלחים,
צבעי התחפושות שחור לבן,
מי מבריקה?
נכתב ע"י cyp;2453574:מחפשת רעיון למשלוח מנות המתאים לחיל הים\רב חובל\ מלחים,
צבעי התחפושות שחור לבן,
מי מבריקה?
נכתב ע"י hbecker;2453433:בד"כ אני שולחת ארוחת בוקר משובחת- לחמניות אפויות טרי, סלמון מעושן מעוצב כשושנה בקופסא, טרייפל ירקות אישי, מטבל לטרייפל, מפיון, סכין ומזלג תואמים לשקית שבה אני מכניסה הכל.
וכמובן- מאפה בית שאני מכינה או פטיפור/פרלינים שאני מכינה כקינוח לארוחה.
כל שנהאני מקבל טלפונים- אנחנו רעבים, מתי אתם שולחים??????????
אם יש ביקוש אוכל להעלות תמונות.
קל, אסתטי ולא מאוד יקר בחישוב כללי.
נכתב ע"י hbecker;2453433:אני שלחתי שנה אחת פטיפורים ופרלינים הכל בגווני חום כהה[שחור..] ולבן.
סגרתי בקופסא. ומעל שמתי 2 פטיפורים עגולים.
כתבתי:
צאו מהריבוע, לא הכל בחיים זה שחור לבן.
בד"כ אני שולחת ארוחת בוקר משובחת- לחמניות אפויות טרי, סלמון מעושן מעוצב כשושנה בקופסא, טרייפל ירקות אישי, מטבל לטרייפל, מפיון, סכין ומזלג תואמים לשקית שבה אני מכניסה הכל.
וכמובן- מאפה בית שאני מכינה או פטיפור/פרלינים שאני מכינה כקינוח לארוחה.
כל שנהאני מקבל טלפונים- אנחנו רעבים, מתי אתם שולחים??????????
אם יש ביקוש אוכל להעלות תמונות.
קל, אסתטי ולא מאוד יקר בחישוב כללי.
נכתב ע"י עפולה;2454398:רוצה לעשות משלוחי מנות בנושא 'ירושלים', הבו רעיונות למוצרים הנושאים או מזכירים את ירושלים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: