אם בשבילךמתאים גם לאנשים מכובדים? לא סתם צ'יפס ושתיה?
חב' ערגליות + חב' במבה נוגט + 8 גליליות ממולאות
זה מספיק מכובד
אז מה רע ב10 ש"ח?
אם בשבילךמתאים גם לאנשים מכובדים? לא סתם צ'יפס ושתיה?
לא רע בכללאם בשבילך
חב' ערגליות + חב' במבה נוגט + 8 גליליות ממולאות
זה מספיק מכובד
אז מה רע ב10 ש"ח?
השאלה אם יש בשר במשלוחים שמקבלים,מפרקת ועוטפת מחדש עם צלופן חדש
כן, ברור דברים ביתיים אי אפשר להעביר.השאלה אם יש בשר במשלוחים שמקבלים,
אצלינו כולם מביאים מאפה בית...
אז מה אני יעביר לאחר מאפה בית של מישהו אחר?
נכון,בתור משפחת חינוך אנחנו מקבלים המון שטויות ורק מחפשים למי להעביר...
שכחת שהאשכול מדובר על משלוח מנות לשכניםמתאים גם לאנשים מכובדים? לא סתם צ'יפס ושתיה?
אנחנו בד"כ שולחים קרטונית של ספרינג, משכיבים אותה ועליה כמה פירות כמו: תפוח אדום וירוק, בננה, קיווי, תמרים בצלופן ועוד לפעמים גם ג'לי בצורת פירות, שנה אחת היו ב"יש" אננסים קטנים אז שמנו גם את זה.מתאים גם לאנשים מכובדים? לא סתם צ'יפס ושתיה?
איך 10 שקל, אם קרטונית ספרינג עולה בסביבות ה-7 ש"ח (כנ"ל בקבוק קולה) וכל פרי לפחות שקל?אנחנו בד"כ שולחים קרטונית של ספרינג, משכיבים אותה ועליה כמה פירות כמו: תפוח אדום וירוק, בננה, קיווי, תמרים בצלופן ועוד לפעמים גם ג'לי בצורת פירות, שנה אחת היו ב"יש" אננסים קטנים אז שמנו גם את זה.
אבל השנה בגלל שמיטה אני עדיין לא יודעת מה נעשה, שמיטה שעברה עשינו בקבוק קולה, פופקורן ופיצוחים.
כמובן שכל מה שכתבתי יוצא בסביבות ה 10 ש"ח.
שנה שעברה הכנתי שמרים גבינה בתבנית ח"פ מקרטון + בקבוק שוקו.בדיוק באתי לערוך את ההודעה שלי ואז ראיתי שהגבת,
אני שמה את המשלוח בשקית צלופן (למה? כי זה הכי זול ונוח),
ומנסיון של שנים עברו, עוגה עם בקבוק שוקו המשלוח מתפרק בידיים וגם נראה מידי ריק
העוגה חייבת להיות מאוזנת והבקבוק חייב לעמוד.
למה 7 ש"ח?איך 10 שקל, אם קרטונית ספרינג עולה בסביבות ה-7 ש"ח (כנ"ל בקבוק קולה) וכל פרי לפחות שקל?
שכוייח. לפני שנה.למה 7 ש"ח?
ב"יש" זה עולה 5 ש"ח (לפחות עד לפני שנה)
הנה.יש תמונה?
וואו אין מיליםהנה.
מטורףהנה.
כנ''ל.אני לא יודעת מה אתם עושים, אבל אנחנו את רוב המעשי ידיים זורקים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: