לא זוכרת מה שמתי במשלוח, אבל הכנסתי אותו לתוך קופסה של בובה, עם תמונות עדכניות , כמובן.תנו רעיון למשלוח מנות להורים עבור תחפושת של "בובה" תודה רבה
עשיתי את הקופסא בכל מיני גדלים, לכל סוגי המשלוחים,
לצערי, כרטיס הזיכרון נעלם
לא זוכרת מה שמתי במשלוח, אבל הכנסתי אותו לתוך קופסה של בובה, עם תמונות עדכניות , כמובן.תנו רעיון למשלוח מנות להורים עבור תחפושת של "בובה" תודה רבה
אשמח גם לרעיון - קיבלת רעיון מעניין ממישהו?מחפשת רעיון משלוח מנות בובה
יש לך שם משפט שקשור לנושא של התות בננה?
אני עשיתי שנה אחתאשמח גם לרעיון - קיבלת רעיון מעניין ממישהו?
שנה שעברה הזמנתי משיין בגרושים כלומר 9 שח + הנחהחושבת להזמין גם - זה הכי זול שמצאתי:
מתלבטת על זה.
יד חשמלית חלב מקציף אוטומטי רוטרי ביצת מקצף קפה קפוצ 'ינו שמנת Whisk מקציף תערובת להקציף מטבח מיקסר סטירר - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
רק מתלבטת אם זה מספיק מכובד...
למוכרת פרחים את יכולה לעשות עוגת שושנים מבצק צבעוני (כל שושנה עם צבע מאכל) זה יוצא יפה, מרשים והכי אוהבת אכיל.אני מחפשת רעיון למשלוח לאחוית שכנים
הילדים שלי מתחפשים לגנן ומוכרת פרחים צריכה ממש עזרה בעניין
אני הכנתי משלוחים כמו חבילות מהדואר, הורדתי מכאן מדבקה של הדואר עם כיתובים שמתאימים לפוריםאשמח לרעיון למשלוח לתחפושת דוור - תכולה או משפט
תודה רבה
מה הרעיון בירוק?שנה שעברה הזמנתי משיין בגרושים כלומר 9 שח + הנחה
ונתתי לגננו מצ"ב תמונה מה כתבתי: הדבקתי על הקופסא
צפה בקובץ המצורף 1579358
הוספתי קפה נמס קטנים (אישיים כאלה בבודדים) ושוקולד קפה שמרלינג
על הדרך רעיונות
זה משלוח לרב'ס קופסת אוצרות עם מטבעות:
צפה בקובץ המצורף 1579349
משלוח ירוק לצוות
צפה בקובץ המצורף 1579368
הרחמן יברך את השולחן שאכלנו עליו?תנו לי בבקשה רעיון לברכה למשלוח מנות להורים המתנה היא כלי של "מים אחרונים". תודה רבה!!!
בלניות או כלניות??אני מחפשת רעיון למשלוח מנות אני מחפשת את הבנות שלי לבלניות אשמח לעזרה תודה רבה
אה..בלניות- רקדניות בלט
חיפשתי לשלב את המילה בית עם ירוק וזה היה השילוב המוצלח. היה מצורף לזה מדבקות נישה כאלו שתולים מול כניסה ונראה נישה עם עציץ.מה הרעיון בירוק?
נראה מהמם
יש לך תמונה?- אשמח להביון יותר- מה הכיל ואיך-אני הכנתי משלוחים כמו חבילות מהדואר, הורדתי מכאן מדבקה של הדואר עם כיתובים שמתאימים לפורים
כרגע התמונה לא בהישג יד..יש לך תמונה?- אשמח להביון יותר- מה הכיל ואיך-
תודה
תודה רבה -עזרת לי מאדכרגע התמונה לא בהישג יד..
אבל מצאתי לך את האשכול ממנו כנראה לקחתי את ההשראה... (5 שנים)
שיתוף >>> אין דוור מתוק ממני ✉
כרגיל, דואר ישראל מגיע באיחור ;) רק עכשיו הגעתי לשתף... קבלו את הדוורים הצעירים:www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: