רעיון למשלוח מנות מתוק ומעריך לבעל
יש?
יש?
אם הבנתי נכון, את מחפשת תחפושת לילדי גן בבית?מחפשת תחפושת קלה להכנה בבית+ משלוח מנות מתאים שלא עולה על 10 שקלים לגים שנה וחצי
לא זה מה שהתכוונתי- אלא תחפושת לילדה שלי בת שנה וחצי ומשלוח שמתאים לשלוח בתור משלוח מנות נורמאלי לקרובים, שכנים וכדו'- רק המשלוח- עד 10 שקליםאם הבנתי נכון, את מחפשת תחפושת לילדי גן בבית?
אולי תות ומשלוח של במבה תות (לא חייב של אוסם) ועוד דברים אדומים?
לא זה מה שהתכוונתי- אלא תחפושת לילדה שלי בת שנה וחצי ומשלוח שמתאים לשלוח בתור משלוח מנות נורמאלי לקרובים, שכנים וכדו'- רק המשלוח- עד 10 שקלים
יש לי רעיון למשפט:אשמח לרעיון למשלוח מנות בנושא תות בננה,
עם מתנה יפה לגננות וכו'
אולי משפט יפה...
תודה מראש!!
אשמח לרעיון למשלוח מנות בנושא תות בננה,
עם מתנה יפה לגננות וכו'
אולי משפט יפה...
תודה מראש!!
אולי זה?אולי יש לך רעיון משהו שקשור ל"קר בחוץ, חם בלב"??
ממש אהבתייש לי רעיון למשפט:
החיים תותים, וגם אם קצת שחור תדעו שזה הדבש...
אהבתי!אולי זה?
מביאים בקבוק שוקו+קליק/שוקלד וכו'
וכותבים
משהו קר וחלבי למישהו חם ולבבי
ומה לצרף למשלוח מנות?את יכולה לשנות את המשפט ל:
"כשרואים אותי, גם אם קר בחוץ- חם בלב"
תרמוס וכוסות לקפה ממולאים בממתקיםומה לצרף למשלוח מנות?
איזו מתנה להורים מתאים?
מה הכנת משלוחי מנות?
בגיל הזה זה סתם מסרבל אותם-אני שמתי 2 נעליים שונות-מתיקות של גיל! ברוך ה'. ולגבי משלוח תביאי משהו פשוט.מחפשת תחפושת קלה להכנה בבית+ משלוח מנות מתאים שלא עולה על 10 שקלים לגים שנה וחצי
אפשר לשאול איך את מחפשת למנגנים?משלוח מנות לתחפושת מנגנים, יש למישהי רעיון?
אולי משהו בסגנון... עם מכנסייים בצבע אדום עם גומי למטה...-לבנים.. (וגרביים בצבע לבן גבוהות- וייסע זאקן..)אפשר לשאול איך את מחפשת למנגנים?
רוצה לעשות את הילדים שלי להנ"ל ועוד לא יודעת בדיוק איך...
יש לי 3 בנים בגילאי 5.5 עד 9 (ותינוקת בת שנה שהיה בא לי גם משהו קשור!)
אשמח לרעיונות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: