וואי את ממש צדיקה!!!
אני צריכה עיצוב לברכה "פורים שמח ותוסס" מצורף למשלוח מנות של פופקורן וקולה.
בצבעים אדום וצהוב.
ממש ממש תודה!!!!
למי שבקשה- מצרפת.....
וואי את ממש צדיקה!!!
אני צריכה עיצוב לברכה "פורים שמח ותוסס" מצורף למשלוח מנות של פופקורן וקולה.
בצבעים אדום וצהוב.
ממש ממש תודה!!!!
אם מסתדר לך, משהו לתחפושת של חלבן שחור לבן.לא אכפת לי לעשות קצת גרפיקה אבל תפרטו מה אתן רוצות צבעים וכו'
גיסתי שמה קונסים של גלידה-הצורה של הכובע,הילדים שלי מתחפשים לליצנים, למישהו יש רעיון למשלוחי מנות?
תודה רבה.
העתקתי לך(כבר שאלתי באחד האשכולות ולא קיבלתי תשובה, מנסה שוב...-)
אפשר הסבר על השוקו מרשמלו הזה?
נראה ממש יפה, ולא כ"כ הבנתי מה עוד יש שם...
וגם איך ציירו את הפרצופים על המרשמלו?
תודה!
באיזה גודל? ליטר וחצי, חצי ליטר או רבע ליטר?
בדרך כלל מגבילים בכמות שאפשר לקחת מכל יחידה - 2 או 6.עוד שאלה -
ראיתי כלי חמוד בפוקס הום אבל מדי יקר, ועכשיו שלחו שיש 30 אחוז הנחה על פריט אחד. האם הכוונה שאפשר לקחת כמה יחידות מפריט אחד או פריט אחד יחיד ובודד?
יש בחד פעמי ברחוב אהליאב מול זול ובגדול (נראה לי קוראים לזה שיווק זול- אבל לא בטוחה) בדרכ יש להם מבחר גדול של כלים וחד פעמי יפיםאיפה אפשר למצוא כלים מגניבים למשלוח מנות בירושלים?
זהו שלא ראיתי שום אותיות קטנות..בדרך כלל מגבילים בכמות שאפשר לקחת מכל יחידה - 2 או 6.
תסתכלי באותיות הקטנות
נכון זה שיווק זול, ויש להם הרבה כלי חד פעמי, אבל אני מחפשת כלי אמיתי - משהו שישאר מהמשלוח.יש בחד פעמי ברחוב אהליאב מול זול ובגדול (נראה לי קוראים לזה שיווק זול- אבל לא בטוחה) בדרכ יש להם מבחר גדול של כלים וחד פעמי יפים
יש גם סכל ה'סטוקים' למינהם כלים אמיתיים ולא יקר.... אני הייתי בסטוקים שבשטראוס , מבחר גדול... וגם בג'ינה יש - שבגאולה ראיתי.אני מחפשת כלי אמיתי
אם מסתדר לך, משהו לתחפושת של חלבן שחור לבן.
תודה רבה!!
מהמם!! תבורכי!!מצרפת
אכן, זה שיווק זול.יש בחד פעמי ברחוב אהליאב מול זול ובגדול (נראה לי קוראים לזה שיווק זול- אבל לא בטוחה) בדרכ יש להם מבחר גדול של כלים וחד פעמי יפים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: