כמה עולה האותנטי?תודה הייתי בחנות הזאת וקניתי את הסלים האותנטיים, ה3 ב10 לא כ"כ מתקרב לאמיתי
כמה עולה האותנטי?תודה הייתי בחנות הזאת וקניתי את הסלים האותנטיים, ה3 ב10 לא כ"כ מתקרב לאמיתי
אין רעיונות למשלוח שקשור לכלה???
תהיו יצירתיים, פליז..
טוב ,נראה לי שבפורים הרבה ניקים וניקיות יגלו שהם שכנים גם בבניין בזכות @עיצובים ,
נשאר רק לזהות כל שכן איזה ניק הוא לפי הדף של הברכה,
הם מכרו את זה ב20 ועשו לנו ב10 ש"ח אבל זה הגדולים ממש, בשופ שופ היה אותם גם ב20כמה עולה האותנטי?
השאריות של החלהיש למשהו רעיון שקשור לכלה?
הבת שלי מתחפשת לכלה ואשמח לרעיון שקשור.
שיהיה משהו לא מאד מסובך..
תודה!
השאריות של החלה
בקבוק שוקואין רעיונות למשלוח שקשור לכלה???
תהיו יצירתיים, פליז..
אהבתי!בקבוק קולה
ובקבוק מים
אפשר לקולה לשים כובע קטן ועניבה
ולמים להוסיף סרט/שרשרת
והינומה מטול
איפה ואיך אתן מדפיסות את התויות לבקבוקי קולה?
אני נראה לי במדפסת ביתית
הייתי בבר כל באמת מצאתי את הבונבוניירות בצורת לב אבל הגדול עולה יקר (20 ש"ח)
והקטן לא מספיק מרשים עם בקבוק קולה של חצי ליטר
זה לא יראה משלוח מנות לחברים?
זה אמור להיות לשכנים...
אשמח לחוות דעת
קניתי קופסא עם שוקולדים בפנים בצורת לב אבל זה היה נראה לי ביחד עם הבקבוק קולה של החצי ליטר משלוח קצת "עלוב"מתכננת להוסיף גם קופסאות בצורת לב עם שוקולד.
בצלופנים קטנים גלי בצורת לב וקולה.
יש גם לקנות קופסאות בצורת לב קטנות, בי"ם ראיתי אצל "שלום" בגאולה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: