קוגל ירושלמי ומלפפון חמוץ ושתיהיש לכם רעיון למשלוח מנות לתחפושת של אישה ירושלמית?
קוגל ירושלמי ומלפפון חמוץ ושתיהיש לכם רעיון למשלוח מנות לתחפושת של אישה ירושלמית?
זה לפני 3 שנים מביתרמחפשת מפיונים בצורת חמסה כבר הרבה... אפשר לשאול מאיפה הם? וזה מהממם!!
ענבי ה"גפן"חתן כלה-יש רעיון?
חשבתי קולה-כל ה-משמח...
מה לצרף מלבד הקולה? משהו יותר חמוד מנשיקות לבנות?
ואז, מה זה עושה?1. את לוחצת על @ ואז רושמת את השם. לדוגמא @פנינה ריימונד
שערות סבתא.אשמח לרעיונות למשלוח מנות לתחפושת סבתא.
זה מתייג אותם.ואז, מה זה עושה?
@פנינה ריימונד יש סיכוי שאת מוצאת לי כאלה קופסאות?אני עושה השנה משו בסגנון הקובץ המצורף. בקבוק בירה ירוק/חום קטן (מקווה שאמצא חנות שמוכרים במבצע) , ועוד מגדל 4 קפסאות קטנות שבפנים במתכונת בז' ירוק: פיסטוקים, נשיקות ירוקות, קבוקים, וחמצוצים ירוקים קטנים (חתוכים). בשקית ירוק בז'. נראה לי יעלה באזור ה10-12 למשלוח
גודל?@פנינה ריימונד יש סיכוי שאת מוצאת לי כאלה קופסאות?
זה 10 חתיכות באחד. נכון?@לייצי
חתונה שקופה מעדיף להציג את הקופסאות פלסטיק ממתקים מרובעים שקית מתנה שקית עוגיות שוקולד - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 1570469
חבל להזמין באליאקספרסזה 10 חתיכות באחד. נכון?
כמה עולה בארץ?חבל להזמין באליאקספרס
יש אותם בכל החנויות חד פעמי
לא מדויק עולה 18 שקל ל30 יחידות. לפחות הגודל שבדקתי 6*6 ס"מאותו מחיר
אם לא יותר זול
באלי ממש יקר שקל ליחידה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: