כ- 30% מהחזר הצפוי + מחיה חודשית.על סמך מה? חישוב של ההחזר החודשי?
@נב נראה לי שיש כאן טעות.. זה לא הולך כ''כ ככה.כ- 30% מהחזר הצפוי + מחיה חודשית.
כלומר אם תחלק ההחזרים ל-30 שנה תשלם כל חודש בערך 1,700 ש"ח +/-
כפול 3 = 5,100 ש"ח, אלא שהבנק יוסיף מחיה מינימלית לפי נפשות.
מה הסכום שמתאים להגדרה הזו ?הכנסות גבוהות וסטנדרטיות
לדעתי צריך להסתכל על זה מעבר לכמה צריך בשביל לקבל אלא גם כמה כדאי כדי שיעבור טוב בבנק עם ריביות טובות. ובהחלט בהיערכות נכונה אפשר לסדר את ההכנסות בצורה טובה ויעילה כדי שיעבור טוב וריביות טובות. כמובן תלוי בנק.. כל בנק והמינימום שלו והיחס שלו להכנסות מסוג כוילל וכוכמה הכנסה צריך זוג כדי לקבל משכנתא של 400 אש"ח?
בדר"כ כן.איך מתייחסים באמת להכנסות כולל? רגיל, רק צריך אסמכתא ושיראו בחשבון בנק?
כן. יש בנקים שמגבילים את הסכום. אבל באופן כללי זה בסדר. בפועלים רוצים לראות הפקדות בעו"ש של 6 חודשים לפעמים.איך מתייחסים באמת להכנסות כולל? רגיל, רק צריך אסמכתא ושיראו בחשבון בנק?
לדעתי זה כבר ירד ל 3-4. ככה אמרה לי הבנקאית. אולי לא כולם מעודכניםכן. יש בנקים שמגבילים את הסכום. אבל באופן כללי זה בסדר. בפועלים רוצים לראות הפקדות בעו"ש של 6 חודשים לפעמים.
אני חושב שזה מאד תלוי בטיב ההפקדות. יש לי לקוח עכשיו מישיבת מיר, שמקבל פעם ברבעון.. בסוף השנה יהיו לו 12 משכורות, אך קשה לעמוד עליהם ולהוכיח אותם.לדעתי זה כבר ירד ל 3-4. ככה אמרה לי הבנקאית. אולי לא כולם מעודכנים
סתם מענין איך מסתדרים זה דווקא מאוד מענין אותיהשאלה הייתה כללית ועניתי, וזאת התשובה. ואיני חוזר בי! לא טעיתי.
יש כלל ויש פרט, יש לפני מעשה ויש מצב קיים, צריך תמיד לבדוק מה ניתן לעשות, אבל התשובה כללית לכזה שואל היא, תבוא לבנק עם הכנסה של 8,000 ש"ח. אם אין אפשרות, מסתדרים, לא חסר דרכים.
אני חוזר שוב: "אדם שרוצה משכנתא גם של 200,000 ש"ח ל-30 שנה כדאי שייגש לבנק עם הכנסה של 8 לחודש לפחות"!!
אם אין מצב, יש הרבה מאוד פתרונות וניתן לנסות ולקבל גם עם 5,000 ₪.
בהצלחה
מאוד מהר שיתחיל להכניס הכנסות גדולות יותר מהכוילל. שיהיה ע. ר .. שיכנס או בהעברה או בצק של העמותה וכמה שיותר מהר על מנת שיהיה לו 3 חודשים מסודר.סתם מענין איך מסתדרים זה דווקא מאוד מענין אותי
יש לי חבר טוב בפרשה של משכנתא עם משכורות 6600 ורוצה משכנתא על 500 אלף
אפשר לצרף ערב.סתם מענין איך מסתדרים זה דווקא מאוד מענין אותי
יש לי חבר טוב בפרשה של משכנתא עם משכורות 6600 ורוצה משכנתא על 500 אלף
כן אבל אצלו זה בעיה קצת כי הדירה רשומה על שם אשתו בלבדמאוד מהר שיתחיל להכניס הכנסות גדולות יותר מהכוילל. שיהיה ע. ר .. שיכנס או בהעברה או בצק של העמותה וכמה שיותר מהר על מנת שיהיה לו 3 חודשים מסודר.
שיוציא מהחשבון הלוואות גמחים אם יש.. ואם עדיין הוא גבולי כדאי יותר מתמיד לקחת יועץ.
גילוי נאות הכותב הינו יועץ ... וכו' וכו' וחבר באיגוד..
לווה משלםכן אבל אצלו זה בעיה קצת כי הדירה רשומה על שם אשתו בלבד
מכיון שהוא היה רשום לו בעבר דירה והוא רצה שזה תיהיה דירה ראשונה
האם יש עוד רעיונות להסתדר עם זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: