עזרה משכנתא משתלמת

זרחיה

משתמש חדש
מישהו יכול להמליץ איפה הכי משתלם והכי זול לקחת משכנתא לרכישת דירה? וכן האם למישהו יש עצות איך לעשות את זה בצורה הכי משתלמת?
תודה מראש לעונים

זכות הרבים

משתמש פעיל
שאלה לא ממוקדת.
פרטים
כמה אתה צריך, מה הדירוג אשראי שלך, ומה הצרכים שלך
לכמה שנים, אתה רוצה יכולת להחזיר באמצע, וכו.
יש פה צוות חזק ש יועצי משכנתאות באתר, אבל יעוץ מקצועי עולה כסף...
באופן אישי שאלתי פה באתר המלצות
ובסוף לקחתי מישהי לא מפה.. פשוט המחיר...

זרחיה

משתמש חדש
אני צריך בסביבת חמש מאות אלף שקל... אני לא מעוניין בייעוץ מקצועי רק אם למישהו יש ידע כללי והמלצות בנושא

מס' 1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אנחנו בתהליך של הוצאת משכנתא ועשינו את כל התהליך לבנתיים לבד [קיבלנו עצות טובות ממומחים באשכולות כאן]
הלכנו בהתחלה לטפחות ועם ההצעה שלהם הלכנו לפועלים ועם של פועלים לדיסקונט וחוזר חלילה. ונראה לי שקיבלנו הצעות מצוינות שכמה יועצים אמרו לי שלא יצליחו להביא יותר טוב ולחלק היה קצת השגות על בניית התמהיל אך בגדול כולם הסכימו שהם הצעות טובות. מה שכן צריך סבלנות, זמן, ועצבים חזקים עד שמצליחים להוציא דברים טובים מהבנק בשונה ממקרה עם יועץ שיכול לקצר תהליכים וכאב ראש. [בסניף שלנו צריך להמתין חודש לפגישה]
מה שיצא לנו שדיסקונט ופועלים הכי זולים [ב50 אחוז מטפחות] ובמקרה שלנו פועלים יותר זול מדיסקונט.
חשוב להדגיש שזה מדובר שיש לך הכנסות מסודרות בגובה שהבנק דורש ועבר נקי במקרה אחר נ"ל שחייבים יועץ מקצועי ויש כאן בפרוג יועצים מקצועיים ברמה גבוהה אשמח להמליץ למי שרוצה.

זרחיה

משתמש חדש
דבר ראשון תודה רבה על ההתייחסות והתגובה.
אם אני מבין נכון, הבנק הציע לכם הצעה יותר טובה אחרי שחזרתם אליו עם הצעה יותר טובה מבנק אחר? ולכל פגישה חיכיתם חודש?

מס' 1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם אני מבין נכון, הבנק הציע לכם הצעה יותר טובה אחרי שחזרתם אליו עם הצעה יותר טובה מבנק אחר?
כן
ולכל פגישה חיכיתם חודש?
לא
בטפחות ופועלים יש פגישה ראשונית ששם היינו צריכים לקבוע פגישה.
טפחות קבעו לנו תוך שבוע ואח"כ הכל מתנהל במייל ביעילות הכי טובה באותו יום מקבלים תשובות.
פועלים אחרי 3 שבועות,
וקרוב שלנו שניסה השבוע לקבוע שם פגישה נתנו לו לעוד חודשיים. אח"כ מתנהלים דרך המייל עד החתימות ולכל שאלה במייל לוקח להם לענות יומיים\שלש.
בדיסקונט הכל מתנהל דרך המייל עד החתימות ולא כדאי לנסות דרך המוקד כיון שלכל פעולה לוקח להם לפחות שבוע להגיב, לכן כדאי לפנות ליועץ משכנתאות של הבנק בצורה ישירה כך עניינים זזים קצת יותר מהר.

זרחיה

משתמש חדש
'לכן כדאי לפנות ליועץ משכנתאות של הבנק בצורה ישירה כך עניינים זזים קצת יותר מהר'.
איך אני פונה ליועץ של הבנק ישירות?

מס' 1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מצידי בכיף לעלות לך כאן מיילים של היועצים שיש לי אך אין לי מושג אם הם רוצים בזה.
או שתשלח לי הודעה אישית [לי אין אפשרות]
או שתנסה לחפש פרסומים באתרי הבנק אולי יש שם
בהצלחה
תקופה מעניינת לפניך.

גאונית

משתמש צעיר
באופן כללי הבנקים הזולים יותר הם הבינלאומי-פאג"י , דיסקונט,ופועלים.
אתה יכול לגשת לבנק ולבקש הצעה ראשונית ,ואז לפנות ליועץ אם הוא יכול לתת לך הצעה זולה יותר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה