אני מבינה שטאבו משותף הולך גם במרכנתיל? תמיד ידעתי שרק במזרחי... תודה על המידע.מורכב מאוד. אבל לדעתי אפשר. בעיקר מרכנתיל וטפחות ואולי ירושלים גם. לא עשיתי. אבל מראש שתדעו זה הרפתקה לא קטנה . להיות תלויים בעוד 2 זוגות. ואחד שיעשה בעיות בתשלום יפול עליכם. ולמכור שליש כזה זה סרט לא קטן
הקונה יהיה תלוי לתמיד עם 2 הבעלים האחרים. זה אף פעם לא כיף. אבל לפעמים אין ברירות.אני מבינה שטאבו משותף הולך גם במרכנתיל? תמיד ידעתי שרק במזרחי... תודה על המידע.
לגבי הלהיות תלויים אנחנו לוקחים בחשבון כמובן
למכור במזומן גם יהיה קשה?
למה לא???@ari1980 ועוד...
אם אני קונה ממישהו את הגג שלו והוא נשאר בעלים למטה.
אפשר לקחת משכנתא חלקית?
(אין לו משכנתא על הדירה.)
העו"ד אמר לי לברר טוב כי הבנקים לא אוהבים את זה ועושים בעיותלמה לא???
מה הפירוש.. אתה חייב להיות חלק מהבעלים בטאבו כדי לקבל משכנתא...העו"ד אמר לי לברר טוב כי הבנקים לא אוהבים את זה ועושים בעיות
מה תכלס?
עשיתם כאלה משכנתאות וזרם?
זה באמת בעיה. תלוי על כמה אחוז מהנכס יש משכנתא..בד"כ 2 אנשים קונים ביחד נכס ואז אין בעיה לקחת משכנתא.
אבל אם אני קונה 50% ממישהו שהוא בעלים של 100% מנכס קיים
אין בעיה להוסיף על המשכנתא הקיימת על הדירה בשבילי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: