ממש לאחרונה מישהו במשפחה לקח משכנתא והשמאי של הבנק העריך את הדירה ב1.6 מיליון כשבפועל הדירה נקנתה ב2.2 מיליון ונמכרה מיד לאחר מכן ב 2.45 מיליון.בתנאי שגם השמאי מטעם הבנק יאשר את השווי הזה.
בתור יועץ אני יכול להגיד שזה אחד הדברים הכי מאתגרים.ממש לאחרונה מישהו במשפחה לקח משכנתא והשמאי של הבנק העריך את הדירה ב1.6 מיליון כשבפועל הדירה נקנתה ב2.2 מיליון ונמכרה מיד לאחר מכן ב 2.45 מיליון.
מה האינטרס שלהם לתת מחיר כ"כ זול?
נכון אבל צריכים שיראו את זה בעו"ש 3 חודשים אחורהובקש למשכנתא מהבנק- יש הרבה שמביאים אישור מכולל ערב או משהו על עוד הכנסה
הבנק לא מבקש לראות תלושים כי הם יודעים שהכוללים עובדים בשחור.
ככה אפשר להוציא אישור על משכורת של עוד 3000 ש"ח לחודש אם אתם צריכים סכום יותר גדול למשכנתא
(כמובן רק אם אתם באמת תוכלו לעמוד בהחזרים גבוהים באמת בפועל, נגיד אם יש לכם הכנסות נוספות בשחור וכד')
מידיעה לא ביקשו כלום מעבר לדף החתום עם אישור של הכולל שהוא לומד ומקבל מלגה של 3K לחודש.נכון אבל צריכים שיראו את זה בעו"ש 3 חודשים אחורה
רוב הבנקים רוצים לראות את זה נכנס מעמותה ולא הפקדת מזומן
דירה באזור חרדי! כל הדירות באזור נמכרות ב2 מיליון לפחות! דירה ענקית עם אופציות בלי סוףלפעמים מחירים של דירות עולים מהר מדאי באזור מסויים והשמאי יגיד לא משנה בכמה קנית אותו אני לא יכול לכתוב שזה השווי שוק שלו בגלל הבנק סומך על המילה שלי.
3000?ובקש למשכנתא מהבנק- יש הרבה שמביאים אישור מכולל ערב או משהו על עוד הכנסה
הבנק לא מבקש לראות תלושים כי הם יודעים שהכוללים עובדים בשחור.
ככה אפשר להוציא אישור על משכורת של עוד 3000 ש"ח לחודש אם אתם צריכים סכום יותר גדול למשכנתא
(כמובן רק אם אתם באמת תוכלו לעמוד בהחזרים גבוהים באמת בפועל, נגיד אם יש לכם הכנסות נוספות בשחור וכד')
איזה בנקמידיעה לא ביקשו כלום מעבר לדף החתום עם אישור של הכולל שהוא לומד ומקבל מלגה של 3K לחודש.
אישורי כולל אפשר עד 7 או 8 אלף ש"ח3000?
8000!
מנסיון לאחרונה
זה לא ממש ככה, הבנק לא יקבל שמאות מכל מי שנביא לו.במקרים שאתה יודע שיהיה קשה לקבל את הסכום הרצוי משמאי כדאי להוציא שמאות מוקדמת משמאי שאתה מכיר ולא מהרשימה של הבנק' ואז מגיעים לבנק עם השמאות מוכן כבר והבנק מקבל את זה.
אם עושים שמאות רק אחרי שיש אישור עקרוני מהבנק צריכים להשתמש עם השמאים של הבנק
קחו בחשבון ששמאות מוקדמת עולה יותר משמאות רגילה.
יש ויש.נכון אבל צריכים שיראו את זה בעו"ש 3 חודשים אחורה
רוב הנקים רוצים לראות את זה נכנס מעמותה ולא הפקדת מזומן
התכוונת בטח אישורי כולל.אישורי כולל אפשר עד 7 או 8 אלף ש"ח
מזרחי מסכים לזה רק אם יש במקביל לזה גם תלושים באותו סכום
זאת אומרת שאם יש רק 5א' תלושים אז אפשר רק 5א' מכולל
לא דיברתי על כמה מכל כוללאתה לא מדייק בדברים!
בטפחות מכולל אחד זה רק עד 4,000 ₪.
ולא צריך תלושים, ובמקרים מסוימים גם ללא הפקדות בחשבון.
וישנם עוד אפשרויות בטפחות של תצהיר בפני עו"ד או דיין, שניתן להגיע לסכומים גבוהים בהרבה גם מזה.
ליועצים הפתרונים.
אין בעו"ש בכלל תיעוד. יש רק אישור מהכולל ערב שהוא מקבל מלגה של 3K לחודש מזומן.איזה בנק
רוב הבנקים דורשים לראות בעו"ש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: