יכול להסביר טיפה יותר בהרחבה איך אני מריווחה בזה, פשוט לא כ"כ הבנתי...הראשון זה טריק ידוע
השני ממש לא רעיון טוב
הלקוח לוקח כמה מסלולים שוניםיכול להסביר טיפה יותר בהרחבה איך אני מריווחה בזה, פשוט לא כ"כ הבנתי...
אפשר לעשות את הטריק הזה, גם במשכנתא קיימת?הלקוח לוקח כמה מסלולים שונים
הבנק מסכים לתת חלק מהמסלולים במחיר (ריבית) זול יחסית בגלל שהוא מורווח כנגד זה במסלול האחר היקר יותר.
הרווח של הלקוח: את המסלול היקר פורע מייד כך שקיבל בפועל רק המסלול הזול.
המל"צ מצויין, הצמוד חבל.מה אומרים על ההצעה שלמעלה ?שווה או לא??
יש סיכון, ובעיקר לאחר שנתיים שאז יהי' נקודת השינוי, אך אם וכאשר אז גם יתאפשר למחזר ללא עמלות היוון,ברור שהצמוד ישמש רק כפיתוי ואפרע מיד,השאלה האם זה לא מסוכן לקחת את הכל באותו מסלול ?
לא חייבים מסלול קלצ על שליש בכל משכנתא?מה אומרים על ההצעה הזאת?
חשבתי אולי להגדיל אותה ל-600000 לשים במסלול הראשון 40000 בריבית 4.7 ובמסלול השני 200000 ולפרוע מיד.
שווה או ניתן לקבל הצעות יותר שוות ??
צפה בקובץ המצורף 1655095
חייבים קבוע ואת יכולה לבחור עם צמוד או לאלא חייבים מסלול קלצ על שליש בכל משכנתא?
מצטרף לשאילהאפשר לעשות את הטריק הזה, גם במשכנתא קיימת?
למשל, דירה של 3.5m, משכנתא 1.5m שמורכבת מחצי מיליון קצ, ומיליון פריים. להרחיב את המשכנתא בחצי מיליון של מל"צ, ועם הכסף ההוא לפרוע את הקצ, ולהשאר רק עם הפריים והמלצ. (ולמחזר עכשיו את הקצ למלצ אי אפשר, כי הבנק מתעקש על שליש קבוע).
אפשרי?
כן.אם יש לי 140 א קלצ בהקפאה ממכירת דירה קודמת האם אפשר להשלים עם המסלול הזה את השליש הקבוע לא צמוד שבנק ישראל דורש בדירה החדשה
אני לא יועץאפשר לעשות את הטריק הזה, גם במשכנתא קיימת?
למשל, דירה של 3.5m, משכנתא 1.5m שמורכבת מחצי מיליון קצ, ומיליון פריים. להרחיב את המשכנתא בחצי מיליון של מל"צ, ועם הכסף ההוא לפרוע את הקצ, ולהשאר רק עם הפריים והמלצ. (ולמחזר עכשיו את הקצ למלצ אי אפשר, כי הבנק מתעקש על שליש קבוע).
אפשרי?
מה אומרים על ההצעה הזאת?
חשבתי אולי להגדיל אותה ל-600000 לשים במסלול הראשון 40000 בריבית 4.7 ובמסלול השני 200000 ולפרוע מיד.
שווה או ניתן לקבל הצעות יותר שוות ??
צפה בקובץ המצורף 1655095
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: