אני בודקת עכשיו עבודה כזאת. כמה מקובל בערך לשלם למנהלת מעון מתחילה וסטודנטית, למעון של 6 או 9 קבוצות? (יש 2 מעונות, אחד 6 ואחד 9)
9 קבוצות זה לא מעון קטןאני בודקת עכשיו עבודה כזאת. כמה מקובל בערך לשלם למנהלת מעון מתחילה וסטודנטית, למעון של 6 או 9 קבוצות? (יש 2 מעונות, אחד 6 ואחד 9)
6 כן, ואכן לא רק קטן גם בינוני9 קבוצות זה לא מעון קטן
לא יודעת מאיפה את6 כן, ואכן לא רק קטן גם בינוני
מעונות סטנדרטים באזור שלי- עמנואל, זה 3 קבוצות בכיתה= 9 קבוצות, בירושלים 9 זה קטן...לא יודעת מאיפה את
בעיר שאני גרה כל המעונות הם גג 4 קבוצות
מעניין באיזו עיר.מקבלת 12 אלף
הבת שלי:מנהלת שיש תחתה בערך 80 ילדים
9 כיתות
8000 שווה? או שזה ניצול
איך יכול להיות 80 ילד 9 כיתותמנהלת שיש תחתה בערך 80 ילדים
9 כיתות
8000 שווה? או שזה ניצול
אם זה שווה או לא זה תחליטי את!! לפי השיקולים שלך, כי זה עבודה מאוד קשה ושוחקת.מנהלת שיש תחתה בערך 80 ילדים
9 כיתות
8000 שווה? או שזה ניצול
אין דבר כזה 'יום חופשי' במעוןאיך יכול להיות 80 ילד 9 כיתות
אם זה עם יום חופשי
זה שכר נחמד בהחלט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: