לי אמרו שעבור כל חודש שלא היה יתקבל החזר בינואראז למה גבו כסף?????
גבו מאיתנו מחיר מלא!
ולא פתחו מתחילת שנה
שמענו...
אנחנו באותו סרט....
לא ידוע על צפי
וגם אין אפשרות ליצור קשר עם פתחיה
מה שאנחנו הבנו זה שנכון לעכשיו הם פיטרו את כל הסייעים/ות
הגשתם בקשה לאבטלה-חל''ת?
אנחנו עכשיו ניסינו ונראה מה יעלה בגורל....
נשמח לשמוע אם יש לכם חדש בענין
חחח אני עדיין מחכה על ההחזר בקורונהלי אמרו שעבור כל חודש שלא היה יתקבל החזר בינואר
משרד החינוך גילה שיש כפל תקציבים לסייע/ת הוא לא מוכן לממן אותו.
עכשיו עמותות הצהרונים נאבקות בעמותות הגנים.
עמותות הצהרונים רוצות לקבל מעמותות הגנים את התקציב של הסייע/ת ולפתוח בפעילות.
עמותות הגנים מסרבות להעביר ("שטח כבוש לא יוחזר") ומציעות לקבל לידיהן גם את הפעלת הצהרונים.
בלי לאחוז.אפשר הסבר?
עד עכשיו משרד החינוך שילם פעמיים בלי לדעת?
צריך לעשות רעשהבעיה שלנו כפולה
אין לנו צהרונים לילדים שלנו
ואין לנו משכורת....
וגם לא אבטלה
ברור!!לכן העליתי את זה פה אנחנו חודשיים בלי משכורת
השאלה מה אפשר לעשות ?
לתבוע אותם ?
זו לא הלנת שכר, הבן אדם פשוט לא עבד בינתיים.ברור!!
מה זה אם לא הלנת שכר?
מה הבעיה של משרד החינוך לתקצב שכר סייעות עד אחת וחצי כמו שקורה בפועל??אני מכירה את הסיפור קצת יותר לעומק.
מתארגן בימים אלו קואליציה שלימה של כל מנהלי התתים והגנים הפרטיים נגד הסיפור הזה.
אחת הטענות העיקריות היא כי מעולם לא נאמר להם כי התשלום שמועבר עבור הסייעת הוא עד לשעה 4, ומבחינתם זה דורש להוציא עכשיו משכורת נוספת. זה נוסף על שלל טענות שהיו להם מאז ומעולם נגד צורת הפעלת הצהרונים שגובה מהם מחירים רבים שהם לא מקבלים כלום תמורתם.
תאמינו לי שהם חושבים רבות על ההורים שסובלים בינתיים, אבל המצב מבחינתם עבר כעת את הגבול והם לא יכולים להמשיך לשתוק על כך.
בעלי מפעיל צהרון ג"כ, אנחנו סובלים את המחיר של המצב הזה מכל הכיוונים, כולל את הטלפונים הזועמים של ההורים. אבל אבל חוץ מלהמשיך להמתין בחוסר סבלנות, אין הרבה מה לעשות בינתיים.
היא אמרה שהוא לא קיבל שכר על מה שכן עבדזו לא הלנת שכר, הבן אדם פשוט לא עבד בינתיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: