משפחת לוי...
משתמש מקצוען
גונבים לעצמם התכוונתם????באופן רשמי אמור לקבל את המשכורת שהרשת המפעילה מעבירה למעסיק (נראה לי באיזור ה70 ש"ח לשעה)
בפועל הרבה מוסדות משאירים לעצמם חלק ומשלמים פחות.
גונבים לעצמם התכוונתם????באופן רשמי אמור לקבל את המשכורת שהרשת המפעילה מעבירה למעסיק (נראה לי באיזור ה70 ש"ח לשעה)
בפועל הרבה מוסדות משאירים לעצמם חלק ומשלמים פחות.
הבעיה מספיק עמוקה, מספיק מורכבת, מכדי לכתוב דברים שאינם מדוייקים.זה מה שגורם לפיטורי הגננות כל שנה ולמשכורות הרעב.
ואדגיש- לא מדובר פה על "גניבה"
הבעיה מספיק עמוקה, מספיק מורכבת, מכדי לכתוב דברים שאינם מדוייקים.
גננת שפוטרה והוחזרה - הוותק שלה נשמר, הוא לא מתבטל, לא זו הסיבה שמפטרים כל שנה.
ולא שאני מצדיקה את עושק הגננות, ממש לא.
רק שכדאי להתמקד בבעיה אמיתית ולא באחרת.
בוא ספר לנו איפה...היום בהרבה חיידרים מלמד מתחיל מקבל 1500 לשעה חודשית.
מה הכוונה שעה חודשית? וכמה זה יוצא לשעה?לא יודע מתי התנהל הדיוןן הזה, אבל היום בהרבה חיידרים מלמד מתחיל מקבל 1500 לשעה חודשית.
אלף ומשהו לשעה חודשית יוצא בערך חמישים שקל לשעת עבודהאחי רבה בחיידר ומקבל 50 שח לשעה!!!
מאיפה המושגים המופרזים הללו?
שלח לי בפרטי, ואענה לך.בוא ספר לנו איפה...
לתלמודי התורה יש היום מצוקה קשה של חסר במלמדים!כיום כמה מקובל בפועל לשלם למלמד מתחיל בכיתה ה\ו? עבודה של 6 ימים בשבוע כמובן?
הבנתי. הכוונה היא לא לסחוט, השאלה היא באמת כמה מקובל לשלם למלמד מתחיל בכיתות ה-ו?לתלמודי התורה יש היום מצוקה קשה של חסר במלמדים!
זה כבר מזמן לא סוד....
אבל כרגע מלמד מתחיל לא יוכל לסחוט תנאים מצוינים, אלא כדאי לחכות לכמה ימים האחרונים שלפני ר"ח אלול, ולפנות לאלה שעדיין מפרסמים הודעות "דרושים", ואז אפשר בקלות לסחוט 1500 ש"ח שעתי.
מוסד פטור רגיל, לא ממלכתי.באיזה סוג חיידר?
הבנתי. הכוונה היא לא לסחוט, השאלה היא באמת כמה מקובל לשלם למלמד מתחיל בכיתות ה-ו?
1200 ש"ח שעתי.מוסד פטור רגיל, לא ממלכתי.
רוב המלמדים-פחות1200 ש"ח שעתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: