תפנה למתכנן פרישה, אני לא עוסקת בתחום...תסביר...
אבל אם יש לה עוד פחות מ32 שנה לעבוד ממש לא כדאי למשוך!
אלא אם לקחתם הלוואות בריבית של שוק אפור...
תפנה למתכנן פרישה, אני לא עוסקת בתחום...תסביר...
מדובר על סכום קטן (יחסית) 2500 ש"ח.....תפנה למתכנן פרישה, אני לא עוסקת בתחום...
אבל אם יש לה עוד פחות מ32 שנה לעבוד ממש לא כדאי למשוך!
אלא אם לקחתם הלוואות בריבית של שוק אפור...
יש לה עוד 32 שנה לעבוד?מדובר על סכום קטן (יחסית) 2500 ש"ח.....
גם בסכומים כאלו את אומרת כן?
תבדקי טוב טוב לפני שאת עושה כזה דברלפי מה שאני רואה באתר באזור האישי שיש לי פיויים מ 4 מעסיקים.
ממתי אני יכולה למשוך? אפשר למשוך הכל ?
לאאני יכולה למשוך פיצויים מעבודה שאני כרגע עובדת? לא עזבתי אותה?
מס הכנסה מחושב באופן שנתי,@geekית מחשבים אולי תדעי לעזור לי, או משהו אחר..
אני רוצה למשוך פיצויים מעבודה שעזבתי לפני שנה וחצי, בזמנו אמרו לי שאם אני מושכת לא אשלם מס הכנסה.
עכשיו שלחתי את כל הפרטים הרלוונטים למס הכנסה כדי לקבל מסמך של פטור ממס, והם רשמו שאני צריכה לשלם 14% מס הכנסה.
משהו יודע איך מחשבים את המס על הפיצויים?
זה שונה אם מושכים מיד בהתפטרות או תקופה אחרי?
ניסיתי לשאול את הפקידה של מס הכנסה אז היא אמרה לי להביא תלוש אחרון של עכשיו, אך זה קשור??
תודה מראש
זה אומר שאם אני משלמת עכשיו מס כל חודש, לכאורה אין לי איך לקבל פטור במשיכת פיצויים, נכון?מס הכנסה מחושב באופן שנתי,
צריך להיות לך את כל המידע מסודר בכל זכות
שרות חיפוש גוגל בשבילך---זה אומר שאם אני משלמת עכשיו מס כל חודש, לכאורה אין לי איך לקבל פטור במשיכת פיצויים, נכון?
תודהשרות חיפוש גוגל בשבילך---
לפי השכר של העבודה הקודמת, מחושב לפי שנות מסתודה
את זה ראיתי וחפרתי שם בכל זכות
אבל השאלה אם מתיחסים לשכר של העבודה הקודמת או של עכשיו?
אז מוזרה הפקידה של מס הכנסה.לפי השכר של העבודה הקודמת, מחושב לפי שנות מס
לא, ממליצה לך לשאול יועצת פרישה.אז מוזרה הפקידה של מס הכנסה.
כששלחתי את התלושים האחרונים של העבודה הקודמת שהם בשכר שפטור ממס היא כתבה שצריך לשלם 14% מס.
ואז שאלתי למה אין פטור ממס - היא אמרה לי להביא תלוש אחרון של העבודה עכשיו. יודעת למה אולי?
זה רק אם משכו בטווח של 32 שנה לפני הפרישה. אם זה לפני זה לא פוגע בפטור.
את צריכה להגיש טופס 161 ו161א ו3 תלושי שכר אחרונים מהעבודה שפרשת ממנה ותוכלי למשוך בפטור@geekית מחשבים אולי תדעי לעזור לי, או משהו אחר..
אני רוצה למשוך פיצויים מעבודה שעזבתי לפני שנה וחצי, בזמנו אמרו לי שאם אני מושכת לא אשלם מס הכנסה.
עכשיו שלחתי את כל הפרטים הרלוונטים למס הכנסה כדי לקבל מסמך של פטור ממס, והם רשמו שאני צריכה לשלם 14% מס הכנסה.
משהו יודע איך מחשבים את המס על הפיצויים?
זה שונה אם מושכים מיד בהתפטרות או תקופה אחרי?
ניסיתי לשאול את הפקידה של מס הכנסה אז היא אמרה לי להביא תלוש אחרון של עכשיו, אך זה קשור??
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: