איזה חברה ניסית?אני ניסיתי שנה שעברה,
עלה לי 180
בצד אחד משום מה זה התחיל להישרף - אבל חוץ ממנו בישל לי כל הפסח מצוין.
רק צריך לשים לב להדביק את המשטח עם הרבה דבק מכל הצדדים כדי שיהיה אטום לגמרי למים.
(לפי הנחיה שאני קבלתי - אם נכנס מים בין המשטח לאינדוקציה תוך כדי שיש סיר חם זה מחמיץ את הסיר)
לכן, בשביל לעשות את השאלות הרבה יותר קל, צריך להכשיר את הכיריים עצמם למרות שלא סומכים על זה לגמרי לפסח זה עושה את השאלות הרבה יותר קלות ובמקרים רבים אפשר להתיר בגלל זה.אני ניסיתי שנה שעברה,
עלה לי 180
בצד אחד משום מה זה התחיל להישרף - אבל חוץ ממנו בישל לי כל הפסח מצוין.
רק צריך לשים לב להדביק את המשטח עם הרבה דבק מכל הצדדים כדי שיהיה אטום לגמרי למים.
(לפי הנחיה שאני קבלתי - אם נכנס מים בין המשטח לאינדוקציה תוך כדי שיש סיר חם זה מחמיץ את הסיר)
א"א להכשיר את זה!לכן, בשביל לעשות את השאלות הרבה יותר קל, צריך להכשיר את הכיריים עצמם למרות שלא סומכים על זה לגמרי לפסח זה עושה את השאלות הרבה יותר קלות ובמקרים רבים אפשר להתיר בגלל זה.
כל אחד יעשה לפי הוראות רבותיו, ממה שאני יודע לשפוך מים רותחים שלוש פעמים מקומקום שעדיין מחובר לשקע (להרים אותו עם הבסיס) וכמובן ליבש בין פעם לפעם ושהכיריים יהיו ללא שימוש 24 שעות לפני תחילת ההכשרה.
אני ראיתי של חברת סילפלוסאיזה חברה ניסית?
איך מדביקים את הכיסוי? עם איזה דבק?
זה מגיע עם הכיסוי?
זה המטרה, זה אומר לעמוד בפני חוםעוקבת
משהו ניסה את זה?
עמיד בחום?
חשוב לי להסביר משהו, בהוראות של המכון הטכנולוגי הם לא מחייבים חברת סיליפלוס!!!א"א להכשיר את זה!
אני ראיתי של חברת סילפלוס
שזה המקורי עולה 180 ש"ח למשטח סיליקון,
רק רציתי לדעת מה מוכרים באושר עד,
צירפתי קישור לסיליפלוס המקורי
סיליפלוס משטח הגנה איכותי לכיריים אינדוקציה - סיליפלוס - ואתה מכוסה
סיליפלוס ואתה מכוסה. משטח הגנה מסיליקון לכיריים אינדוקציה של סיליפלוס. פטנט עולמי המכשיר את המטבח לפסח או במעבר מבשרי לחלבי.siliplus.co.il
אתה טועה ומטעה, כמו שאמרתי כל אחד ישאל את רבותיו, ונכון שלא מסתמכים על ההכשרה הזאת לשימוש ישיר בפסח (לפחות לדעת רוב הפוסקים) עדיין כמו שכתבתי זה גורם שבמידה ויש שאלה אז ברוב המקרים יוכלו להתיר את זה, גם לאותם שיטות שלא מתירים להכשיר את זה בשביל להשתמש רגיל.א"א להכשיר את זה!
הלוואי ומה שאתה אומר היה נכון שמעתי ממכמה שהמשטח נמס להם בשניהחשוב לי להסביר משהו, בהוראות של המכון הטכנולוגי הם לא מחייבים חברת סיליפלוס!!!
הם רק אומרים להשתמש במשטח סיליקון עבה עמיד לחום, והאישור שנתנו לסיליפלוס זה שהוא עומד בדרישה הבודדת הזאת, כל משטח סיליקון עמיד לחום לחום לאפייה יעשה את אותה עבודה וכשר באותה רמה, בין אם הוא מקורי או לא מקורי.
הנה קישור לעלון של המכון, עמוד 12
בטאון אספקלריה חודש ניסן ע"ט - מכון מדעי טכנולוגי להלכה
אספקלריה חודש ניסן תשע"טwww.machonhalacha.co.il
אתה טועה ומטעה, כמו שאמרתי כל אחד ישאל את רבותיו, ונכון שלא מסתמכים על ההכשרה הזאת לשימוש ישיר בפסח (לפחות לדעת רוב הפוסקים) עדיין כמו שכתבתי זה גורם שבמידה ויש שאלה אז ברוב המקרים יוכלו להתיר את זה, גם לאותם שיטות שלא מתירים להכשיר את זה בשביל להשתמש רגיל.
בכל מקרה אפשר לראות בעלון שציטטתי הוראות ברורות איך להכשיר את הכיריים מהמכון הטכנולוגי להלכה, (אפילו שלא משתמשים ישיר).
מומלץ וחובה לכל מי שיש לו כיריים כאלו לקרוא את מה שכתוב שמה בעמודים 11-12 לגבי השימוש בכיריים אלו בפסח.
(יש גם הרבה פוסקים חשובים שמתירים להכשיר את זה ולהשתמש בו בצורה רגילה לפסח, כמו הרב לוינגר ממאור הכשרות בספרו, אבל רוב פוסקי זמנינו לא סוברים ככה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: