דרוש מידע משטח לאינדוקציה באושר עד לפסח

מצב
הנושא נעול.

רחלללל

משתמש פעיל
ראיתי פרסום שהם מוכרים משטח סיליקון לאינדוקציה בפסח,
מישהו ניסה את זה ?ויודע לומר לי איך זה ומה המחיר?
תודה

*רות

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
עוקבת
משהו ניסה את זה?
עמיד בחום?

טו

משתמש חדש
אני ניסיתי שנה שעברה,
עלה לי 180
בצד אחד משום מה זה התחיל להישרף - אבל חוץ ממנו בישל לי כל הפסח מצוין.
רק צריך לשים לב להדביק את המשטח עם הרבה דבק מכל הצדדים כדי שיהיה אטום לגמרי למים.

(לפי הנחיה שאני קבלתי - אם נכנס מים בין המשטח לאינדוקציה תוך כדי שיש סיר חם זה מחמיץ את הסיר)

שירהפ

משתמש מקצוען
אני ניסיתי שנה שעברה,
עלה לי 180
רק צריך לשים לב להדביק את המשטח עם הרבה דבק מכל הצדדים כדי שיהיה אטום לגמרי למים.

(לפי הנחיה שאני קבלתי - אם נכנס מים בין המשטח לאינדוקציה תוך כדי שיש סיר חם זה מחמיץ את הסיר)
איזה חברה ניסית?
איך מדביקים את הכיסוי? עם איזה דבק?
זה מגיע עם הכיסוי?

י. טל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
מחיר ?

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אני ניסיתי שנה שעברה,
עלה לי 180

לכן, בשביל לעשות את השאלות הרבה יותר קל, צריך להכשיר את הכיריים עצמם למרות שלא סומכים על זה לגמרי לפסח זה עושה את השאלות הרבה יותר קלות ובמקרים רבים אפשר להתיר בגלל זה.

כל אחד יעשה לפי הוראות רבותיו, ממה שאני יודע לשפוך מים רותחים שלוש פעמים מקומקום שעדיין מחובר לשקע (להרים אותו עם הבסיס) וכמובן ליבש בין פעם לפעם ושהכיריים יהיו ללא שימוש 24 שעות לפני תחילת ההכשרה.

רחלללל

משתמש פעיל
לכן, בשביל לעשות את השאלות הרבה יותר קל, צריך להכשיר את הכיריים עצמם למרות שלא סומכים על זה לגמרי לפסח זה עושה את השאלות הרבה יותר קלות ובמקרים רבים אפשר להתיר בגלל זה.

כל אחד יעשה לפי הוראות רבותיו, ממה שאני יודע לשפוך מים רותחים שלוש פעמים מקומקום שעדיין מחובר לשקע (להרים אותו עם הבסיס) וכמובן ליבש בין פעם לפעם ושהכיריים יהיו ללא שימוש 24 שעות לפני תחילת ההכשרה.
א"א להכשיר את זה!
איזה חברה ניסית?
איך מדביקים את הכיסוי? עם איזה דבק?
זה מגיע עם הכיסוי?
אני ראיתי של חברת סילפלוס
שזה המקורי עולה 180 ש"ח למשטח סיליקון,
רק רציתי לדעת מה מוכרים באושר עד,
צירפתי קישור לסיליפלוס המקורי

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
א"א להכשיר את זה!

אני ראיתי של חברת סילפלוס
שזה המקורי עולה 180 ש"ח למשטח סיליקון,
רק רציתי לדעת מה מוכרים באושר עד,
צירפתי קישור לסיליפלוס המקורי
חשוב לי להסביר משהו, בהוראות של המכון הטכנולוגי הם לא מחייבים חברת סיליפלוס!!!
הם רק אומרים להשתמש במשטח סיליקון עבה עמיד לחום, והאישור שנתנו לסיליפלוס זה שהוא עומד בדרישה הבודדת הזאת, כל משטח סיליקון עמיד לחום לחום לאפייה יעשה את אותה עבודה וכשר באותה רמה, בין אם הוא מקורי או לא מקורי.
הנה קישור לעלון של המכון, עמוד 12

א"א להכשיר את זה!
אתה טועה ומטעה, כמו שאמרתי כל אחד ישאל את רבותיו, ונכון שלא מסתמכים על ההכשרה הזאת לשימוש ישיר בפסח (לפחות לדעת רוב הפוסקים) עדיין כמו שכתבתי זה גורם שבמידה ויש שאלה אז ברוב המקרים יוכלו להתיר את זה, גם לאותם שיטות שלא מתירים להכשיר את זה בשביל להשתמש רגיל.

בכל מקרה אפשר לראות בעלון שציטטתי הוראות ברורות איך להכשיר את הכיריים מהמכון הטכנולוגי להלכה, (אפילו שלא משתמשים ישיר).
מומלץ וחובה לכל מי שיש לו כיריים כאלו לקרוא את מה שכתוב שמה בעמודים 11-12 לגבי השימוש בכיריים אלו בפסח.

(יש גם הרבה פוסקים חשובים שמתירים להכשיר את זה ולהשתמש בו בצורה רגילה לפסח, כמו הרב לוינגר ממאור הכשרות בספרו, אבל רוב פוסקי זמנינו לא סוברים ככה).

נערך לאחרונה ב:

צחי קרמר

משתמש פעיל
חשוב לי להסביר משהו, בהוראות של המכון הטכנולוגי הם לא מחייבים חברת סיליפלוס!!!
הם רק אומרים להשתמש במשטח סיליקון עבה עמיד לחום, והאישור שנתנו לסיליפלוס זה שהוא עומד בדרישה הבודדת הזאת, כל משטח סיליקון עמיד לחום לחום לאפייה יעשה את אותה עבודה וכשר באותה רמה, בין אם הוא מקורי או לא מקורי.
הנה קישור לעלון של המכון, עמוד 12

אתה טועה ומטעה, כמו שאמרתי כל אחד ישאל את רבותיו, ונכון שלא מסתמכים על ההכשרה הזאת לשימוש ישיר בפסח (לפחות לדעת רוב הפוסקים) עדיין כמו שכתבתי זה גורם שבמידה ויש שאלה אז ברוב המקרים יוכלו להתיר את זה, גם לאותם שיטות שלא מתירים להכשיר את זה בשביל להשתמש רגיל.

בכל מקרה אפשר לראות בעלון שציטטתי הוראות ברורות איך להכשיר את הכיריים מהמכון הטכנולוגי להלכה, (אפילו שלא משתמשים ישיר).
מומלץ וחובה לכל מי שיש לו כיריים כאלו לקרוא את מה שכתוב שמה בעמודים 11-12 לגבי השימוש בכיריים אלו בפסח.

(יש גם הרבה פוסקים חשובים שמתירים להכשיר את זה ולהשתמש בו בצורה רגילה לפסח, כמו הרב לוינגר ממאור הכשרות בספרו, אבל רוב פוסקי זמנינו לא סוברים ככה).
הלוואי ומה שאתה אומר היה נכון שמעתי ממכמה שהמשטח נמס להם בשניה
אשמח אם מישהו ניסה כבר את של אושר עד

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה