מידע שימושי משחקים וצעצועים לגיל שנה - מה מתאים?

לארג'ית

משתמש מקצוען
.[/QUOTE]מדבקות גדולות מאד מתאימות לגיל. תראי לה פעם פעמיים. ותגישי לה דף עם מדבקות "מותחלות" שיהיה לה קל לקלף. זו תעסוקה ארוכה כי המדבקה תדבק לה ליד אחת וליד שניה ולוקח זמן לחקור את העניין...
.[/QUOTE]

זה נשמע לי קצת הזוי שהבת שלי תעשה את זה,
אם ניתן לה מדבקות מותחלות סביר להניח שהיא תצליח להוציא, למרות שאין לי מושג אם אכן כך...
(מגבונים היא שולפת אחד אחד............)
אבל היא בטח ישר תכניס לפה, מבחינתה כל דבר זה אוכל.

מעניין אותי מאד לנסות ולראות איך זה הולך.
ננסה......:rolleyes:

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
לנו היה משחק מאד מוצלח של שקעים שמכניסים לתוכם כדורים ודופקים עליהם עם פטיש והם יוצאים מלמטה.
מקווה שמובן.

זה כלל גם את המשחק המקורי וגם להקפיץ את הכדורים על הרצפה כך שהם עושים רעש איום ונורא ולרוץ אחריהם בקריאות צהלה :)

nicky

משתמש מקצוען
תודה לכולן!!

המסקנה היא בינתיים שאנסה לקנות לה קופסאות גדולות עם משחקים קטנים, ולתת לה לפזר ולהכניס בחזרה..
גם חיות קופצות ומגדל טבעות זה רעיון... לבימבה ועגלה עם בובה אחכה שהיא תגדל טיפה, כדי שאהיה שקטה שהיא יציבה במאה אחוז..

אתמול ניסיתי להדביק איתה מדבקות.. האמת שהיא יותר נהנתה לפזר את כל דפי המדבקות על הרצפה , פחות קלטה את הקטע שזה נדבק... אבל לאט לאט, עם הזמן בעז"ה ;)

לארג'ית

משתמש מקצוען
קניתי לבת שלי מגדל טבעות, שחלקם אפילו מרשרשים,
והיא התעניינה בזה כמה דקות בלבד ומאז זה לא מעניין אותה בכלל....
למרות שהייתי בטוחה שזה יעסיק אותה מאד.
כנראה שצריך לנסות ולראות מה מעניין כל אחד ספציפית...

מה שכן יש כאן רעיונות מצוינים,
אאמץ לי גם כמה מהם..........

ריבת חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הספר הראשון שלי מומלץ בחום!!! הבן שלנו לא מפסיק להנות ממנו.
לא זול אבל שווה כל שקל.
אני מנסה להקריא/להראות/לחקות קולות/וואוו וכו'. (בן שנה)
לא מעניין אותו כלום, עד שנמאס לי, שמה אותו על הרצפה עם הספר והוא מדפדף הלוך חזור חזור והלוך, גם כן משחק...

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
לא ראיתי אם כבר ענו לך.
המפתח להתפתחות מגיע בקופסה כמו משחק קופסה, עולה בערך 30 ש"ח.

ליקוש

משתמש חדש
אשכול יפה!
אני בעבודה ואתן מעלות לי געגוע לבת שלי,
הבת שלי מאוד אוהבת משחקים ללא שם כמו שאמרו פה לשחק עם חד פעמי להכניס דברים לקופסה ולהוציא,לשפוך ללכת בהליכון או בימבה,
אבל משחק אחד יש לי שהיא אובת זה בובה גדולה מאוד אולי בגודל שלה ,,,
היא פשוט מושכת לה את השערות משחקת לה בעניים באף -כל מה שנגזר עלי היא עושה לה....

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
אווהו, בדיוק אני מנסה למצוא רעיונות לבנות השנה שלי, אם אני מחפשת להעסיק אותם על הרצפה - הם מוכנות רק אם אני יחד איתם ממש, על הרצפה בונה מגדלים והם מפרקות........
הדבר היחיד בינתיים שמעסיק לאורך זמן קצת יותר ארוך (5 דק' שלמות!) זה הבימבה - אני דוחפת אחורה, והם מתקרבות אלי בחזרה, להסתובב הם עוד לא יודעות, רק נסיעה קדימה / אחורה בקו ישר.
יש פה רעיונות מצוינים לנסות איתם, תודה!

yudit10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כל משחק שתקני-
כדאי לשבת ביחד איתה וללמד אותה איך משחקים.

חרמון

משתמש מקצוען
יש עוד רעיון מוצלח שהמטפלת של הבת שלי הביאה לי,
לקחת קופסת מטרנה ולעשות חור במכסה,
ניתן להכניס מקלות ארטיק / פונפונים ואפילו סכו"ם חד פעמי....
וכן יש כמין קופסאות קטנות שניתן לבנות מהן מגדל אבל בגיל הזה הם בדר"כ מכניסים אחד בתוך השני,
מלקקים וכו...
הבת שלי בכלל הגדילה לעשות והיא פשוט זוחלת על שש כשבכל יד היא מחזיקה מן קופסא אחת וזוחלת ודופקת עם זה ומבסוטה עד לב השמים....
images

אאי

משתמש פעיל
המשחק מגנטים מתאים לגיל שנה? מרובעים ומשולשים שטוחים כאלה, הבנתי שיצא משהו חדש, קוביות מגנט או משהו כזה? מישהי שמעה? זה יותר מתאים?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה