משהו מעשי לקידום ושיפור השירות בתח"צ (אגד)

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
בהמשך לדבריו של איש תם'
ומאחר והמודיע במידה מסוימת הרימו כבר את הכפפה, אם רוצים אכן שמשהו יזוז כדאי לשלוח מכתבים להמודיע שמכירים בפועלם זה ומדרבנים אותם להמשיך.

אני אישית שלחתי מייל למאיר גולד לפי הכתובת שבמדור צרכנות, (הוא זה שכתב את המאמר הראשי)
צרפתי כאן את מה ששלחתי וקוראת למנויי המודיע (ושאינם כאלו...) להצטרף,
אם יהיו הדים חיוביים לכך וודאי לא יוכלו להתעלם מכך בהמודיע.

ואם בהמודיע יכנסו לזה במלוא התנופה לא תשארנה הרבה ברירות לשאר היומונים ואף הם יצטרפו.

כתובת המייל של מאיר גולד:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• בעניין אגד להמודיע.doc
    KB 28 · צפיות: 10

אלי אלימלך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
המודיע כבר מוחרם מאגד בשל הכתבה מלפני שבועיים.

הבושה היא שהיומונים והשבועונים האחרים משאירים אותו לבד.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י אלי אלימלך;1074813:
המודיע כבר מוחרם מאגד בשל הכתבה מלפני שבועיים.

המודיע מוחרם,
אבל מלבד כתבות שתוכנם ידוע הוא לא התקדם לניהול המאבק,
אני רוצה שנגרום לו להתקדם לצעד הזה.
מאיר גולד - ככתב צרכנות יכול לעשות זאת במלוא העוצמה והכנות - מתוקף כובעו.

איש תם

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
שאפו על היוזמה!!!
מנוסח יפה, מכובד ובטוב טעם!!

איש תם

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מיילים של מערכות העיתונים הבאים:
בקהילה
המבשר
המודיע
הפלס
יום ליום
יתד נאמן
מרכז העניינים
משפחה
קו עיתונות דתית
למי יש?

זוכרים את 'סיפורי הדרך' של אגד?(ניסיתי להשיג את המודעה ולא עלתה בידי..)
בואו נצא לספורט קטן,
ובשבוע הבא נפציץ את מדורי 'מכתבים למערכת' של כלל העיתונים
בסיפורי דרך קטנים ולא נעימים שחווינו בנסיעות באגד.
(הנהג, הצפיפות, האיחור, המזגן, האוטובוס הישן, העצירה בקסטל, הרב קו...
תסמכו על השירות הגרוע של אגד, שעוד נופתע עם סיפורים שאפי' אנחנו לא חשבנו עליהם..)

איש תם

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
סיפור הדרך שלי

רוח המפקד!

יום שישי כ"ו מנחם אב, אני עולה על קו 18 - אוטובוס פנימי המשמש את כל המגזרים באשדוד ('אגד תעבורה' כידוע לכל, היא חברת בת...) – וכאדם שלא משתמש הרבה בתחבורה הפנימית אני מברר לתומי את אופציית התשלום עבור הנסיעה, כמה עולה כרטיס מעבר וכמה עולה כרטיס צד אחד.
התשובה שקיבלתי מהנהג תפתיע גם אתכם: "כמה עולה פלאפל, אני לא יודע"...
לאחר התאוששות קלה, אני מעיר לנהג בעדינות, שבלי לברר את מחיר הנסיעה לא אוכל לשלם. הנהג לא מתבלבל לרגע ושולף את תשובת המחץ: "במגזר שלכם כולם יודעים את מחירי הנסיעות"
בעיני, תשובת הנהג הייתה פוגעת ומזלזלת, אבקש את הבהרת החברה והתנצלותה.
ישראל י. אשדוד

חנה קונקטורית ומאמנת

חנה פפנהיים | קונקטורית ומאמנת אישית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
סיפור א':
מוצ"ש פ' כי תבוא אני המתנתי לקו 450 לאשדוד בתחנת אפיריון. הגיע אחרי כ20 דק' המתנה אוטובוס מלא. פקח ירד מהאוטובוס. הלכתי לכיוונו לברר מתי אפשר לצפות לאוטובוס עם מקומות פנויים. קראתי "פקח". הוא התעלם והמשיך ללכת כאילו לא שמע. כאשר אני המשכתי לקרוא "פקח פקח" הוא פתאום הסתובב וצעק בקול.
" אני לא רופא מה את שואלת אותי...בטח יש עוד אוטובוסים מה את חושבת..."
לא נשמתי מרוב הלם...
סיפור ב':
לפני כשבועיים בקו 350 מאשדוד לבני-ברק. יום חמסין. אוטובוס ישן עם מזגן שבקושי עובד עם פתחי אוורור בגודל "שנקל" (קבוע כל יום שני בשעה 2.20). עולה פקח. אני שואלת אותו "איך אתם שולחים אוטובוס ללא מזגן תקין ביום חם כזה? עונה הפקח "מה לעשות? מישהו הרי חייב לנסוע באוטובוס הזה..." (דהיינו אתם קרבנות מתאימים...) עניתי לו אם האוטובוס לא תקין שאף אחד לא ייסע בזה או שיתקינו מזגן נורמלי. הוא המשיך הלאה...

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
סיפור 1000 הראשון מהסוף. נסעתי באוטובוס פנימי בירושלים. יום רותח לכל הדעות. המזגן של האוטובוס כבוי. אנשים בקשו נהג תדליק מזגן. הנהג הדליק אלא שאז האוטובוס נעצר. הדלקתי. אז עכשיו בגלל זה האוטובוס נעצר. תרדו.
בסוף כל הנוסעים הסכימו לדיל של נסיעה תמורת מכת חום.

חנה פכמן

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אמצע בין הזמנים, קו 970 מחיפה לבני ברק. מחכים 1/2 שעה,מגיע מלא (כשר יש בעמידה)
אנחנו עם תינוקת, כך שלא שייך לעמוד.
והנהג מתקשר לפקח ומודיע- יבוא עוד אוטובוס. מתי? -יבוא... מחכים עוד 1/2 שעה, מקשרים לאגד, מחכים 1/4 שעה למוקדנית, היא מבררת ומודיעה: כן, יצא עוד אוטובוס, הוא בדרך...
חיכינו חיכינו, עד שהגיע, כעבור שעתיים ורבע, האוטובוס.... של השעה הבאה!!!

דאלארס

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אלי אלימלך;1074813:

לדעתי אתה לא צודק.
העיתונות החרדית רואה את אגד כמפרסם גדול ובעל השפעה למה להפסיד אותו, ואגד מצד שני יודע שקוראי העיתונים כרגע במלחמה מול אגד.
המודיע עלה על עץ וממתין לסולם הנוח לרדת מימנו.

לדעתי הכתובת היא אחרת חברי הכנסת החרדים, אותם יש להפציץ באימיילים ובתגובות נזעמות שיפעלו לשינוי המצב הבלתי נסבל.
מסע פרסום מקצועי וממוקד במגוון המדיות המקובלות היום כולל סרטונים/כתבות בתקשורת הכללית שמציג אנשים עם עגלות ממתינים עד בוש לאוטובוס בחום הנורא יעשה את העבודה הרבה יותר.

לא מדובר בקצבאות (טפילים) ולא מדובר בגיוס (פרזיטים) מדובר במשהו אוניברסלי שגם הציבור הכללי יכול להתחבר ולהזדהות אתו.

לחץ מהציבור הכללי זה משהו שאגד לא יכול להתעלם ממנו.

יצירתית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הייתי מציעה להמודיע לשים בשטח פרסום בעיתון ריבוע ירוק ולכתוב
"כאן הייתה אמורה להיות פרסומת של אגד"
ולמטה לכתוב
"באגד לא מתמודדים, באגד נלחמים"

tamar

משתמש מקצוען
נכתב ע"י דאלארס;1074985:
לדעתי אתה לא צודק.
העיתונות החרדית רואה את אגד כמפרסם גדול ובעל השפעה למה להפסיד אותו, ואגד מצד שני יודע שקוראי העיתונים כרגע במלחמה מול אגד.

אחרי שהמודיע פרסם את הקמפיין הפוגעני של אגד לא הייתה לו ברירה והוא נאלץ לעלות על העץ הזה כדי לפייס את המנויים שהרגישו נבגדים ברמה מסוימת

חיות

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עוד שני אנקדוטות בנושא מהשבועיים האחרונים:
1. יום שישי בצהרים, לפני שבועיים, ביתי חיכתה עם אחיה התינוק בעגלה לאוטובוס שייקח אותה מרובע ג' לרובע ח'. הגיע קו 18, והנהג אומר לה , יש כבר 2 עגלות פתוחות, אני לא יכול לקחת אותך, היא מנסה לומר לו, שהיא תסגור את העגלה, אך הוא כבר לא שמע וסגר לה את הדלת בפרצוף!
2. אני וחברתי חיכינו בתחנה ליד אולמי מודיעין ל351, האוטובוס הגיע ולא עצר, התחנה היתה ריקה (כך שא"א לומר שאיזה אוטובוס הסתיר אותנו...), וניסינו לנפנף לו, אך ללא הועיל, נאלצנו לחכות לאוטובוס הבא.
אגב, למקרה זה שלחתי תלונה לאגד אתמול, אך עדיין לא קיבלתי תגובה.

דאלארס

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י tamar;1075059:
אחרי שהמודיע פרסם את הקמפיין הפוגעני של אגד לא הייתה לו ברירה והוא נאלץ לעלות על העץ הזה כדי לפייס את המנויים שהרגישו נבגדים ברמה מסוימת

היא שאמרתי צריך סולם.
אם האש תוסט למקומות אחרים ונכונים יותר הסולם יגיע מעצבו.

g2035

משתמש פעיל
D I G I T A L
לדעתי, חבל להשקיע עם מלחמות עם אגד.

צריך להשקיע בדרישה בשיתוף הרשויות המקומיות (שבחלק המקומות עדיין אפשר לתקשר איתם) לעבוד מול משרד התחבורה, מבקר המדינה וכדו', להוציא את כל הקווים הבעיתיים למכרז.

המציאות הוכיחה, כי ברוב המקומות שהיו מכרזים בתקופה האחרונה, התחבורה השתפרה לאין ערוך.

כמובן שהדוגמא הכי מוצלחת הוא כמובן ביתר עילית.

אני יודע שכמה תושבי בית שמש, התחילו לפעול בנושא, לדרוש בתוקף ממשרד התחבורה, להצויא את קווי אגד בבית שמש למכרזים.
כמובן שלהצליח בזה, צריך שהציבור הרחב ישתף פעולה.
בימים הקרובים הם יפרסמו כתובת מייל ומספר פקס, ומה הפעולות הנדרשות.

אבי 24

משתמש רשום
נכתב ע"י דאלארס;1074985:
לדעתי אתה לא צודק.

אשמח אם תסביר לנו, מדוע לדעתך בשביל כסף ניתן להעלים עין מההסתה ותוצאותיה?
האם כעורך עיתון, היית מכניס מודעה (שמאחוריה תקציב שמן כמובן) ובה קוראים למשפחתך 'גנבים'?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה