בקשת תפילה משגיח ישיבת קרית מלך הרב אליהו יוסף פפויפר זצ"ל - בד"ה

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
רפו״ש

#מילכה

משתמש רשום
אנחנו מתארגנים שכמה שיותר אנשים יגידו שיר השירים השבוע פרשת משפטים,
בערב שבת לרפואתו השלימה של הרב

אליהו יוסף בן חנה יענטא לרפו"ש

מי שיכול להצטרף שישלח מייל לכתובת shirh1001אין לכתוב כתובת מייל לאישור השתתפות,
במייל יש להחליף @ במקום ה#

נשמח שתעבירו את הבקשה הזאת הלאה שיהיה כמה שיותר משתתפים.

בשורות טובות לכולם!!!!

נערך לאחרונה ב:

שלוומי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מתפלל .לשון הגר"א מוילנא "ולכן אני מזהירך, שתרגיל בכל היותר לישב יחידי, כי חטא הלשון על כולו. כמאמר חכמינו ז"ל (תוספתא פאה, א), "אלו דברים שאדם אוכל כו' ולשון הרע כנגד כולם". ומה לי להאריך בזה העוון החמור מכל- העבירות(!!!) "כל-עמל האדם לפיהו" (קהלת ו, ז), "נדבר פחות, אולי נציל משהו ,אולי את עצמינו

המחזק

משתמש מקצוען
D I G I T A L
הידרדרות חמורה במצבו של משגיח ישיבת קרית מלך בבני ברק הגרא”י פפויפר אשר נדבק בנגיף הקורונה לפני מספר שבועות במוצאי שבת קיבל דימום במוח וכעת מאושפז במצב קריטי בבית החולים מעייני הישועה
שמו לתפילה רבי אליהו יוסף בן חנה יענטא לרפואה שלימה,
הלילה בחורי הישיבה יחד עם ראש הישיבה הגר”י קרפ, ושאר רבני הישיבה התכנסו לאמירת תהילים וזעקה לרפואתו של המשגיח

על דא ועל הא

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
מישהו יודע מה מצבו?
מתפללים כל הזמן. הוא אדם מיוחד במינו, מלא וגדוש בתורה ויראה, ומלא בשמחת חיים.
תדעו שחובת התפילה כפולה ומכופלת, אני מכיר בחורים רבים שפשוט תלויים בו. הוא מחיה ומחזיק אותם בחכמה רבה.
ממש בגדר 'רבים צריכים לו'!

הוראה מתקנת

משתמש צעיר
מישהו יודע מה מצבו?
מתפללים כל הזמן. הוא אדם מיוחד במינו, מלא וגדוש בתורה ויראה, ומלא בשמחת חיים.
תדעו שחובת התפילה כפולה ומכופלת, אני מכיר בחורים רבים שפשוט תלויים בו. הוא מחיה ומחזיק אותם בחכמה רבה.
ממש בגדר 'רבים צריכים לו'!
עפ"י המשפחה:
אין שינוי משמעותי במצבו,
עפ"י הרפואה רבים החלימו ממצבים כאלו, אך הכל תלוי בתפילות!!!!
אנא תזעקו ותמשיכו לעורר רחמי שמים.

הרצאות ניהול וארגון

נפש האדם ע"פ התורה, ארגון וניהול
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
היה ר"מ שלי, איש צדיק ות"ח

רפו"ש

פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה