דרוש מידע מרשמלו ארוך לבן

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
שלום.
מחפשים כבר זמן ארוך מרשמלו ארוך לבן בלבד ואין באף מקום!!
נשמח מאוד אם יש מי שראה, יודע, מכיר, היכן אפשר למצוא..
זה נחוץ לנו לאירוע.
תודה רבבבבבבה!
 

נהג גרפי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג

מתכון מאחד האתרים

מצרכים

בחרו סוג תבנית: תבנית מרובעת 20X20/תבנית עגולה 22 ס"מ
  1. ממיסים את הג’לטין בקערת המיקסר עם חצי כוס המים (מערבבים היטב בכף) ומניחים בצד לחצי שעה.
  2. אחרי 20 דקות מהכנת הג’לטין, ממיסים בסיר את הסוכר עם הגלוקוז והמים ומבשלים עד לטמפרטורה של 127מעלות.
  3. מתחילים להקציף את הג’לטין שבקערת המיקסר (עם בלון ההקצפה) במהירות גבוהה ומוסיפים באטיות ובזרזיף דק את סירופ הסוכר מהסיר. ממשיכים להקציף 5 דקות ומוסיפים את הוניל. ממשיכים בהקצפה עוד 5 דקות עד שמתקבל קצף תפוח, יציב ומבריק.
  4. משמנים קלות (אפשר בתרסיס שמן) את התבנית ומוזגים לתוכה את הקצף. מיישרים מלמעלה ומניחים במקום קריר ויבש למשך 12 שעות (כדי שהמרשמלו יתייבש).
  5. אחרי הייבוש מערבבים בקערה את אבקת הסוכר והקורנפלור.
  6. חותכים בעזרת סכין חדה וגדולה את מלבן המרשמלו לריבועים בגודל שרוצים וטובלים כל קובייה בקערת אבקת הסוכר והקורנפלור כך שכולה תהיה מצופה.
  7. שומרים בכלי אטום במקום מוצל, קריר ויבש עד שבוע ימים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  18  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה