צריכה את דעתך:
יש לי הרבה מאד עצמות של עוף (מעשרים וארבעה עופות) - בדרך כלל אני מכינה מהעצמות מרק עוף ויוצא טעיםםם.
חשבתי להכין עכשיו מרק עוף מרוכז ממש, כלומר - את כל העצמות עם מים בכמות שמכסה אותם, וכך להקפיא את המרק בשקיות הקפאה.
הרעיון הוא: לפני שבת / ראש השנה / ערב יום כיפור / ערב סוכות - בכל פעם להוציא שקית הקפאה אחת לתוך הסיר, להוסיף עוד מים, להרתיח ולפלטה.
מה אומרות - זה ילך? זה אמור לצאת טעים? יש מישהי שעושה ככה?
יש לי הרבה מאד עצמות של עוף (מעשרים וארבעה עופות) - בדרך כלל אני מכינה מהעצמות מרק עוף ויוצא טעיםםם.
חשבתי להכין עכשיו מרק עוף מרוכז ממש, כלומר - את כל העצמות עם מים בכמות שמכסה אותם, וכך להקפיא את המרק בשקיות הקפאה.
הרעיון הוא: לפני שבת / ראש השנה / ערב יום כיפור / ערב סוכות - בכל פעם להוציא שקית הקפאה אחת לתוך הסיר, להוסיף עוד מים, להרתיח ולפלטה.
מה אומרות - זה ילך? זה אמור לצאת טעים? יש מישהי שעושה ככה?