חשבתי כתבתי
משתמש פעיל
מרק קל פשוט ובעיקר טעים וחורפי
יוצאת כמות קטנה כך שמומלץ להכפיל כמויות מראש
למרק:
בצל
קופסת שימורים אפונה וגזר אפשר גם קפוא כוס וחצי בערך
2 מקלות סלרי חתוך לטבעות-מוסיף מאד טעם אך יוצא טעים גם בלעדיו
ליטר וחצי מים
2 גזר חתוך לקוביות קטנות
שליש כוס גיסים
מלח
מטגנים בצל עד להזהבה
לוקחים קופסא שימורי אפונה וגזר שופכים את הנוזל ושומרים בצד,
את התכולה מרסקים בעזרת מוט בלנדר ידני ומוסיפים לסיר אח"כ את הסלרי נותנים לזה שתי דקות יחד ומוסיפים את המים ומי השימורים, גזר וגריסים
להוסיף לקראת הסוף את המלח, אני אוהבת להשתמש במלח גס.
מבשלים שעה על אש בינונית
ובתאבון
רציתי להעלות תמונה אך הסיר נגמר מהר מדי, נותר לכם רק לדמיין......
יוצאת כמות קטנה כך שמומלץ להכפיל כמויות מראש
למרק:
בצל
קופסת שימורים אפונה וגזר אפשר גם קפוא כוס וחצי בערך
2 מקלות סלרי חתוך לטבעות-מוסיף מאד טעם אך יוצא טעים גם בלעדיו
ליטר וחצי מים
2 גזר חתוך לקוביות קטנות
שליש כוס גיסים
מלח
מטגנים בצל עד להזהבה
לוקחים קופסא שימורי אפונה וגזר שופכים את הנוזל ושומרים בצד,
את התכולה מרסקים בעזרת מוט בלנדר ידני ומוסיפים לסיר אח"כ את הסלרי נותנים לזה שתי דקות יחד ומוסיפים את המים ומי השימורים, גזר וגריסים
להוסיף לקראת הסוף את המלח, אני אוהבת להשתמש במלח גס.
מבשלים שעה על אש בינונית
ובתאבון
רציתי להעלות תמונה אך הסיר נגמר מהר מדי, נותר לכם רק לדמיין......