א. מרק עוף זה לא בהכרח טעם של עוף , היא באה מעולה בחיזוק טעמים אבל על טעם וריח ...א. מרק בצל יעבור גם?
א. מרק עוף פחות קשור לי בטעמים ואין לי א. מרק פטריות...
איזה כיף לקרוא! מחמם את הלב...יש לך מתכונים מהסגו שאני אוהבת. קלים זמנים וטעימים.
אשמח לכל מתכון כזה שתעלי!
תודה רבה
איזה כיף! תודה על השיתוף!ניסיתי את המתכון אתמול..
בישלתי הרבה זמן וגם טיגנתי את הבצל ולכן באמת יצא סמיך מידי ודיללתי עם מים חמים מהולים בקצת א. מרק
מתכון מוצלח ממש - מרק מוקרם ועשיר בכזו קלות ללא אחוזי השומן של גבינ"צ!
מאמצת אותו.
לא הבנתי, אז מה זה החוטים האלה? זה נראה גב"צ
לקוטג' יש אפקט דומה לגבינצ.לא הבנתי, אז מה זה החוטים האלה? זה נראה גב"צ
אני לא בטוח אבל בטוסטים יש הבדל בין תנובה לטרה, וכן קוטג שפתוח הרבה זמן לא נמסעשיתי ונשאר לי חתיכות של קוטג'... לא נהיה מוקרם יפה כמו בתמונות
מה יכול להיות?
שמת קוטג' טרה? לדעתי בכזה דבר חייב תנובה, הוא נמסעשיתי ונשאר לי חתיכות של קוטג'... לא נהיה מוקרם יפה כמו בתמונות
מה יכול להיות?
ילך בהחלט , אבל הטעם שונה ברמה משמעותית !( תנסי ותביני את ההבדל ..)פטריות משימורים, ילך?
זה ה'אוהוו' של המתכון שנתתי לכם!לא הבנתי, אז מה זה החוטים האלה? זה נראה גב"צ
יתכן ולא התחמם על אש מספיק חמה וחזקה אולי לא מספיק זמן אפילו שלא לוקח לזה יותר משתיים שלוש דקותעשיתי ונשאר לי חתיכות של קוטג'... לא נהיה מוקרם יפה כמו בתמונות
מה יכול להיות?
אכן , ממליצה על תנובה ! שונה בתכלית מטרה!שמת קוטג' טרה? לדעתי בכזה דבר חייב תנובה, הוא נמס
אכן מעולה לסכרת ולכל שומרי המשקל הבריאות והנראות בלי לוותר על טעם ופינוק!שפעלה
תודה על השיתוף
נראה מרק מעולה לסוכרת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: