כי זה אפונה טריה שהקפיאו אותה.. ולא ייבשו אותה...לא יודעת למה, אך שמתי לב שאפונה קפואה לא גורמת לכאבי בטן כמו אפונה יבשה.
והיא נהפכת לפחמימה.כי זה אפונה טריה שהקפיאו אותה.. ולא ייבשו אותה...
יש הבדל ממש!
אם אני משרה אפונה יבשה ומקפיאה, היא נהפכת לפחמימה?והיא נהפכת לפחמימה.
מתכון מעולה! נחל הצלחה, תודה.לא מתכון רישמי, חינתרוש.
מטגנת בצל, מטגנת שום בשפע.
כשזהוב מוסיפה שפיכה של עדשים כתומות (שיהיה סמיך ועשיר)ואפונה קפואה בשפע,
נותנת להם קצת ביחד,
מוסיפה מעט מים שיכסו את האפונה מביאה לרתיחה, מבשלת קצת אולי 20 דק
ואז עוצרת, טוחנת בבלנדר יד את האפונה והכל, נהיה מרוכז מאוד.
אז ממלאה מים עד למעלה, מתבלת, ומוסיפה גפרורים של ירקות שבא לי.
גפרורי תפוחי אדמה, גפרורי דלעת וכד
לא הרבה סוגים. אחד שניים.
זה עשיר גם בלי זה.
מבשלת עד לסמיכות הרצויה.
לפעמים מוסיפה פטריות.
בתאבון.
נ.ב. הולך טוב עם קניידאלאך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: