תודה.אנחנו קנינו לפני כ3 חודשים שולחן זכוכית נפתח, וכסאות.
מבחינת מראה נראה בול כמו הדגמים של חברות יקרות יותר...
אבל בפועל כשהגיע -
1. מסגרת השולחן עשויה מעץ והיתה פינה שנסדקה (לא בטוח שהגיע ככה.. יכול להיות שהמובילים הלא מקצועיים בלשון המעטה גרמו לזה)
2. חלק מהכסאות הגיעו מתנדנדים, ז’’א לא כל הרגליים באותו הגובה. ועם כתמי חלודה על הרגליים.
היינו בתהליך של שיפוצים וכידוע ההוצאות הן אסטרונומיות.... ומכיוון שהיינו חייבים שולחן החלטנו ’’להסתכן’’ ולקנות שם עם ידיעה ברורה שזו לא האיכות הכי הכי.
זה היה בתקופת החגים, פנינו אליהם אח’’כ בואטסאפ ובטלפון פעמיים שלוש ולא היתה התיחסות. (ולפני הקניה כשביקשתי קטלוג לראות דגמים קיבלתי מעל 40 תמונות די מהר ועיו לי על השאלות?.)
יכול להיות שאם היינו מתקשרים וחופרים היינו מקבלים מענה אבל ב’’ה היומיום עמוס כ’’כ כך שלא התעקשנו.
סורי על המגילה שכתבתי,
מקווה שעזרתי....
קניתי שם חדר ילדים תוךזמן קצר (פחות מחודש) התחילו ליפול דלתות מהארון וכן קילפי בפורמייקה פניתי לשירות וגם שם אכלתי קש על כל קריאה הייתי צריך לחכות חודש ופעמים יותר למשל עכשיו הזמנתי שירות ואפילו עוד לא חזרו אלי לקביעת תור להגעה עוד משהו ששכחתי לציין הזמנתי מיטה של 4 והגיעה לי מיטה 3 וכמובן שגם כאון לקח חודש עד שהחליפו לי וכמובן ללא פצוי הוגן על העוגמת נפש וע"כ שהבית שלי שימש כמחסן בקיצור ממולץ מאוד למי שרוצה ואוהב לסבוליש להם מחירים מטורפים ממש, השאלה אם הסחורה באמת שווה.
מישהו קנה אצלם ויודע להגיד לי איך השירות שלהם,
והאם הרהיטים שלהם איכותיים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: