ראיתי מתכון לחלות שמריחת החלות בביצה נעשית 2-3 דקות לפני סוף האפיה.
הבלילה למריחה עשויה מביצה, מים , קמח וסוכר.
על זה שומשום.
אם זה "עובד" אז זה יכול להיות פתרון מצוין.
כי בד"כ מריחה על חלות לא תפוחות משאירה אח"כ רווחים לא מרוחים.
ומריחה על חלות תפוחות יכולה קצת להפיל את התפיחה.
האם מישהי ניסתה ?
אשמח לשמוע !
הבלילה למריחה עשויה מביצה, מים , קמח וסוכר.
על זה שומשום.
אם זה "עובד" אז זה יכול להיות פתרון מצוין.
כי בד"כ מריחה על חלות לא תפוחות משאירה אח"כ רווחים לא מרוחים.
ומריחה על חלות תפוחות יכולה קצת להפיל את התפיחה.
האם מישהי ניסתה ?
אשמח לשמוע !