ניסינו אות המזרן הוא מרגיש מעולה,אנחנו גם קנינו ומרוצים מאוד לא זוכר איזה דגם, המלצה שלי אל תקנו בלי להרגיש את המזרון, כי לא מה שנוח לאחד נוח לשני תלכו לחנות ותשכבו על המזרון.
בהצלחה.
יודעת דגם?לפולירון יש כל מיני שמות לאותו מזרון
אני גם מאד מרוצה ממזרון של פולירון נראה לי קפיצים עם שכבה עבה ויסקו ולטקס קנינו בוייס בבני ברק
המזרון חצי רך כלומר מי שרגיל לקשה או לרך לא יסתדר עם זה
אבל מבחינתי זה פינוק מושלם
כן זה הדגם שלנו מעולה ממש.ניסינו אות המזרן הוא מרגיש מעולה,
רק תמיד אמרו לא לקנות מזרן שיש בו קפיצים,
אנחנו מתלבטים.
אשמח לעוד תגובות ודגמים מומלצים או כאלה שלא.
עריכה: בדקתי, והדגם שהומלץ לנו הוא פולירון רסטפול פוקט
חברה ביררה איתי את שם הדגם אבל זה לא עזר כי בכל חנות זה מקבל שם שונה!!יודעת דגם?
מוזר, הדגם תפור על המזרן מהחברה, איזה משמעות יש לחנות פה?חברה ביררה איתי את שם הדגם אבל זה לא עזר כי בכל חנות זה מקבל שם שונה!!
אני יכולה לכתוב לך את הדגם אבל מהנסיון של מי שביררה זה לא אומר כלוםמוזר, הדגם תפור על המזרן מהחברה, איזה משמעות יש לחנות פה?
מצטטת לך מההתכתבות איתה:מוזר, הדגם תפור על המזרן מהחברה, איזה משמעות יש לחנות פה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: