נכתב ע"י PNINA101;887031:לכל מי ש"חושב" שהוא יודע מה הוא מדבר, שידע שהוא לא יודע! מדובר כאן במשהו באמת פלאי, יש לי עדות על עצמי ועוד בקרב המשפחה ועוד, אגב, הרמב"ם כתב על המרווה.... אז לא לדבר סתם, וחבל שכל מי שלא יודע ומדבר... מונע מאנשים אחרים להבריא! וכנראה מי שלא רוצה לקחת, פשוט לא מגיע לו להבריא, כך נגזר עליו משמיים.... בעניין האומגה של הדגים, פעם זה באמת היה טוב, אבל בגלל כל הרעלים ששופכים לים הדגים מורעלים ורק דגי בריכה טובים, ובאומגה דגים יש חומר מסרטן, כספית, ומתכות. שכן שלי לקח שנים את האומגה דגים ול"ע לא מזמן חלה במחלה..., את הדגים- אסור לקחת! אח"כ נדבר על המרווה, אבל קודם כל אל תקחו אומגה דגים, הוא מסוכן, ואגב, לכן המחיר שלו כ"כ ירד כי הם מנסים לשווק את זה, פעם זה היה הרבה יותר יקר, בארה"ב זה ירד מהמדפים....
מי שרוצה עוד מידע ירולה לפנות אלי כאן......
לבריאות!
הנה הטיפשים מדברים...נכתב ע"י PNINA101;887031:לכל מי ש"חושב" שהוא יודע מה הוא מדבר, שידע שהוא לא יודע! מדובר כאן במשהו באמת פלאי, יש לי עדות על עצמי ועוד בקרב המשפחה ועוד, אגב, הרמב"ם כתב על המרווה.... אז לא לדבר סתם, וחבל שכל מי שלא יודע ומדבר... מונע מאנשים אחרים להבריא! וכנראה מי שלא רוצה לקחת, פשוט לא מגיע לו להבריא, כך נגזר עליו משמיים.... בעניין האומגה של הדגים, פעם זה באמת היה טוב, אבל בגלל כל הרעלים ששופכים לים הדגים מורעלים ורק דגי בריכה טובים, ובאומגה דגים יש חומר מסרטן, כספית, ומתכות. שכן שלי לקח שנים את האומגה דגים ול"ע לא מזמן חלה במחלה..., את הדגים- אסור לקחת! אח"כ נדבר על המרווה, אבל קודם כל אל תקחו אומגה דגים, הוא מסוכן, ואגב, לכן המחיר שלו כ"כ ירד כי הם מנסים לשווק את זה, פעם זה היה הרבה יותר יקר, בארה"ב זה ירד מהמדפים....
מי שרוצה עוד מידע ירולה לפנות אלי כאן......
לבריאות!
נכתב ע"י סוף הדרך;887584:הנה הטיפשים מדברים...
הנאום שלך שטותי.
ממה את נלחצת??
זבל זבלים המרווה הזה!
למה רק אצלהם?נכתב ע"י שניאור770;658853:כאן רואים כמה החרדים הם פתיים
אם אני הייתי בהרצאה של 150 איש וכולם גיהצו 1600$ כאילו הם זוכים מחר בלוטו ורק אני כמו טמבל לא הסכמתי לקנות
ולחשוב שהם עשו אחרי הרצאה של חצי שעה לפחות 100.000$ זה מקומם אותי ולא שלא עושים שם כסף זו שיטה פרועה והסכים איתי אחד שמרוויח שם היום מעל 40.000 ש"ח בחודש אבל זו השיטה שעובדת אגב רק אצל החרדים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: