בהחלט שווה את זה!!!!!והאם זה שווה את זה????
בהחלט שווה את זה!!!!!והאם זה שווה את זה????
מתחיל אאל"ט ב84 לחודשאשמח לדעת כמה עולה מנוי לחודש בשנת 2023
לאצריך להתחייב למספר חודשים?
אם קוראים ונהנים אז כןוהאם זה שווה את זה????
לא יודעת פרטים טכניים, אבל כן אומרת שאני מכירה כמעט את כל סוגי העיתונות החרדית, והם היחידים שתמיד הכתבות ברמה, בלי פוליטיקה מלוכלכת ורכילות. קוראת אותו מצד לצד כולל הכל...שלום
אשמח לדעת כמה עולה מנוי לחודש בשנת 2023
צריך להתחייב למספר חודשים?
והאם זה שווה את זה????
אין להם, לפחות ברשמי.מישהו יודע מה הכתובת מייל של מרווה לצמא דחוף לי
יש אכן מבצע של חודשיים ראשונים משלמים רק את הבול - כ-20 ש"חלפעמים יש מבצע חודשיים ראשונים ב20 ש"ח או משהו דומה. תבדקו לפני שתצטרפו במחיר מלא...
מתקשרים איתם או דרך הטלפון או בפקסמישהו יודע מה הכתובת מייל של מרווה לצמא דחוף לי
זה פקס לפתרונות?טלפון 09-8899999
פקס 09-8875400
טלפון 09.88-99999מה מספר הפקס שלהם?
1539-8899974זה פקס לפתרונות?
יש לפעמים מבצע חודשיים ראשונים ב10 ש"ח לחודשהתחלתי לחשוב על הכיוון של מנוי למרווה לצמא,
אבל מה זה המחיר ההזוי הזה? 21 ש"ח לגיליון..
שווה כבר לקנות 4 ספרים בחודש במחיר הזה, לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: