ממליץ לך להתקשר אלינו 033083333 יתנו לך את כל המידע שקשור לשימוש מקררים בשבתשלום רב,
מקרר HAIER, נקנה לפני 3 שנים,
מה צריך לדעת כדי להשתמש בו בשבת?
האם יש משהו שאפשר לנתק? האם יש טרמוסטט?
איך אפשר לברר?
תודה!
מי אתם? קשורים למשמרת השבת?ממליץ לך להתקשר אלינו 033083333 יתנו לך את כל המידע שקשור לשימוש מקררים בשבת
כןמי אתם? קשורים למשמרת השבת?
ממליץ לך להתקשר אלינו 033083333 יתנו לך את כל המידע שקשור לשימוש מקררים בשבת
פניתי בפרטי, לקבלת מספר טלפון ונחזור אליךהתקשרתי, חיכיתי בערך רבע שעה על הקו, ואח"כ השארתי פרטים ליצירת קשר,
העניין שזה דחוף, אין לי מושג מתי יחזרו אלי.
באיזה הקשר?אשמח שתפנו אליי בפרטי לצורך שליחת תיק עבודות
@שבת לדורות פרסמו שמחפשים גרפיקאית ואין לי מנוי ואני רוצה לשלוח תיק עבודותאשמח שתפנו אליי בפרטי לצורך שליחת תיק עבודות
תודהאשמח שתפנו אליי בפרטי לצורך שליחת תיק עבודות
קופצת על האשכול,שלום רב,
מקרר HAIER, נקנה לפני 3 שנים,
מה צריך לדעת כדי להשתמש בו בשבת?
האם יש משהו שאפשר לנתק? האם יש טרמוסטט?
איך אפשר לברר?
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: