מתרגלים, ויש בזה משהו נח מאוד. אבל מקום האחסון די קטן כי זה מחולק למגירות [יש גם גדולות].איך זה ??
כי אני לא רגילה וזה נראה לי מוזר....
זה נח כי יודעים מה יש ואין דברים שנקברים....
מתרגלים, ויש בזה משהו נח מאוד. אבל מקום האחסון די קטן כי זה מחולק למגירות [יש גם גדולות].איך זה ??
כי אני לא רגילה וזה נראה לי מוזר....
SJ3655 זה מהסידרה??הסדרה החדשה של שארפ 'גארדן' הפלסטיקה חזקה יותר בהרבה מהסדרות האחרות.
כןSJ3655 זה מהסידרה??
מדפים אפשר להזמין אצל זגג, מדפים מזכוכית מחוסמת לפי מידהכולם כותבים שבשארפ הפלסטיקה גרועה מאוד.
יכול להעיד על זה באופן אישי...
השאלה היא יש מה לעשות כשנשבר הפלסטיק ?
יש היכן להחליף ?
אז מדוע אתם מרוצים מאוד?יש לנו בלומברג הפוך כבר 3.5 שנים, מרוצים מאד
רק מומלץ להרחיב את האחריות.. היה לנו כמה נפילות חשמל והלכו הכרטיסים, עלה להחליף 1200 ש"ח...
כוונתי למדפי הפלסטיק בצדדים שמחזיקים את בקבוקי המשקאות והחלב וכו'.מדפים אפשר להזמין אצל זגג, מדפים מזכוכית מחוסמת לפי מידה
זה דבר שיכול לקרות בכל חברה שהיא, נפילת חשמל כמה פעמים ברצף.. (או שאני טועה?)אז מדוע אתם מרוצים מאוד?
זה נשמע סיבה טובה למה לא לקנות
כולם כותבים שבשארפ הפלסטיקה גרועה מאוד.
יכול להעיד על זה באופן אישי...
השאלה היא יש מה לעשות כשנשבר הפלסטיק ?
יש היכן להחליף ?
מברור שעשינו לאחורנה לקראת קניית מקרר.איך 'בלומברג'?
שמעתי שזה גם נחשב משהו טוב...
יש לי סמסונג והנזלות שלו הם נוראות כך שממש לגמרי לא מומלץ והבנתי שהרבה אנשים יש להם את הבעיה הזאת כך שכדאי מאוד לברר אצל אנשים אני ממש לא ממליץסמסונג מעולה, מכל הבחינות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: