מידע שימושי מקרר איכותי 550 ליטר לפחות פרקטי-אנא המליצו...

• פותח הנושא Deleted 66182
  • פורסם בתאריך

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
סתם שאלה מסקרנת
בד"כ מקרר 4 דלות המקפיא מחולק עם מחיצה-
ואם אתם רוצים להקפיא תבנית גדולה - איך אתם עושים זאת?
תודה!
z2_334982.jpg

D

Deleted 66182

אורח

אמא חדשה

משתמש מקצוען
D I G I T A L
יש לי בלומברג הפוך - מצויןן
בזמנו כשקניתי (לפני 2.5 שנים) אמרו שהמנוע של בלומברג ושארפ(אותה חברה) חזק יותר לאומת החלקים של סמסונג שחזקים יותר.
הדלתות נירוסה לא לגמרי חלק וממש לא רואים לכלוכים.
המקפיא למטה ממש נוח כי המגירות של הירקות פירות ומוצרי חלב מאוד נגיד וכן המקפיא הוא גם במגירות גדולות ועמוקות ככה שלא צריך לנבור לתוך מדף צר אלה הכל גלוי מול העיניים.
יש למקרר משמרת השבת שהגיע עם זה (ממש נח)
הבנתי ש4 דלתות זה יותר גדול גם בנפח וגם במקום שתופס...

טחינה גולמית

משתמש מקצוען
אם יש מישהו אחר שמעוניין במקרר אמקור תקין בן 13 מוזמן לפנות למייל ZELIGAMZALEG גימייל...
המקרר חייב להתעופף מחר,
כל הקודם זוכה

ESTER RABINOVITZ

משתמש חדש
אני. רוצה??
יש לך את המייל שלי...
אני קניתי עכשיו (מחכה שיגיע) בלומברג הפוך 2 דלתות.
המלצה קיבלתי מ @Trouble Maker ומעוד 4 מבני משפחתי שמרוצים מאוד.
הצלחתי להשיג אותו ב 3890 כולל התקן שבת אוטומטי. (אם מישהו מעוניין אגלה איפה)
אני עומדת לפני קנית מקרר, איך המקרר? מרוצה ממנו?
ואשמח שתגלי איפה קנית

טחינה גולמית

משתמש מקצוען
אני עומדת לפני קנית מקרר, איך המקרר? מרוצה ממנו?
ואשמח שתגלי איפה קנית
אני ישית מסופקת כמה אני מרוצה כי היו לי איתו כבר כמה בעיות. הוחלפו כבר על ידי היבואן (גם ידית המקפיא וגם מאוורר פנימי)
אבל יכול להיות שסתם נפלתי על מוצר דפוק כי יש אותו לעוד 5 מבני משפחתי הקרובה וכולם סופר מרוצים עם 0 תקלות כבר כמה שנים טובות כולל הפלסטיקים.
אני אישית קניתי בסולטן יצא לי הכי זול.
אגב שווה לך לבדוק עם יש אותו לאדיר מילר (סוכן) לאחרונה קניתי אצלו מוצר חשמלי והוא היא הרבה יותר זול מהחנות הכי זולה... והשרות שלו לא רע בכלל.
מצרפת לך אשכול שקראתי עליו פעם פה תשאבי משם את הפרטים שרלוונטים לך https://www.prog.co.il/threads/קנינו-מקרר-הכי-מתקדם-ומפואר-בכחצי-מחיר.608463/page-2

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה