D
Deleted 66182
אורח
גם אני אשמח שתשלחי לי פרטים באישי צכה דחוף..אני. רוצה??
יש לך את המייל שלי...
גם אני אשמח שתשלחי לי פרטים באישי צכה דחוף..אני. רוצה??
יש לך את המייל שלי...
לסמסונג יש מדפים רחבים ללא מחיצה וזו באמת נקודה חשובה לשיקולסתם שאלה מסקרנת
בד"כ מקרר 4 דלות המקפיא מחולק עם מחיצה-
ואם אתם רוצים להקפיא תבנית גדולה - איך אתם עושים זאת?
תודה!
צפה בקובץ המצורף 852301
זו שרצתה בסוף הסתדרה, אם את מעוניינת, פני אלי ל ZELIGAMZALEG גימיילגם אני אשמח שתשלחי לי פרטים באישי צכה דחוף..
תודה הסתדרנו ב"הזו שרצתה בסוף הסתדרה, אם את מעוניינת, פני אלי ל ZELIGAMZALEG גימייל
אני. רוצה??
יש לך את המייל שלי...
אני עומדת לפני קנית מקרר, איך המקרר? מרוצה ממנו?אני קניתי עכשיו (מחכה שיגיע) בלומברג הפוך 2 דלתות.
המלצה קיבלתי מ @Trouble Maker ומעוד 4 מבני משפחתי שמרוצים מאוד.
הצלחתי להשיג אותו ב 3890 כולל התקן שבת אוטומטי. (אם מישהו מעוניין אגלה איפה)
אני ישית מסופקת כמה אני מרוצה כי היו לי איתו כבר כמה בעיות. הוחלפו כבר על ידי היבואן (גם ידית המקפיא וגם מאוורר פנימי)אני עומדת לפני קנית מקרר, איך המקרר? מרוצה ממנו?
ואשמח שתגלי איפה קנית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: