ברור שאתה אומר את זה בסרקזם,אגב, כשמתחיל כך זה סימן טוב. בפעמים שהיו דיווחים על ההתחלה על "פגישות טובות" ו"התקדמות נאה" בסוף לא קמה ממשלה.רק כשדיווחו על "נתק" ו"מבוי סתום" קמה ממשלה.נתניהו נפגש עם בנט: אווירה חיובית
ראש הממשלה בנימין נתניהו נועד עם יור ימינה, נפתלי בנט, במעונו הרשמי בירושלים. קודם לכן נפגש נתניהו עם יור הציונות הדתית, בצלאל סמוטריץ'. בנט: מתחייב לעשות הכל כדי לחלץ את ישראל מהכאוסwww.hidabroot.org
ו...הופ, עוד ציטוט שלא מתיישר עם דבריך, כי ממש לא הכל היה ורוד שמה!אלא שגם אם יושגו הסכמות – נתניהו יזכה לתמיכה של 59 חברי כנסת בלבד. האפשרויות העומדות לרשות ראש הממשלה הן הקמת ממשלת מיעוט שתסתמך על הימנעות של רע"מ, או צירוף עריקים מתקווה חדשה – אפשרויות שבשלב זה מסתמנות כקלושות.
בליכוד הגיבו לאחר מכן כי "ההודעה מטעם סמוטריץ' אינה תואמת את המציאות. זה הזמן לעבודה משותפת, ולא לפרסומים שאינם תורמים למאמץ המשותף שאנחנו עושים".
לפני הפגישה, חזר סמוטריץ' על סירובו להקמת ממשלה שתישען באופן כל שהוא על רע"מ: "אני לא מחויב לביבי, אני מחויב לימין, ולכן סירבתי לחתום על מכתב הנאמנות", אמר. "אני נאמן לערכים שלי ולדרך שלי, לממשלת ימין בראשות נתניהו – אמרתי את זה שוב ושוב. לא אשב בתמיכה של עבאס, לא מבפנים ולא מבחוץ".
מי משלם להם על כל ההפגנות?הצר ואוייב החדש...
מנהיגי מחאת הימין מול ביתם של אורבך וסילמן וכו'... שוקלים להפגין ולמחות מול ביתו של סמוטריץ' שמעכב את הקמת הממשלה...,
"סוחט": מארגני מחאות הימין יכריעו אם להפגין מול בית סמוטריץ' • פרסום ראשון - JDN
מארגני מחאות הימין בשנה וחצי האחרונות, מול ממשלת בנט-לפיד, ייפגשו השבוע במטרה להכריע האם להפגין מחוץ לביתו של בצלאל סמוטריץ' • "ברור לנו שלא ילך עם השמאל, אבל הוא סוחט תיקים כמו מישהו עם 25 מנדטים"www.jdn.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: