ממש לא מדוייק, יש חברות ששוכרות מתכנתים לפרוייקטים ממוקדים כשלא מעוניינים לגייס עובד קבוע בשביל זהבבניית אתרים זה הגיוני לעבוד כפרילנסר כיון שאנשים פרטיים צריכים אותך.
בתכנות אמיתי פחות.
ממש לא מדוייק, יש חברות ששוכרות מתכנתים לפרוייקטים ממוקדים כשלא מעוניינים לגייס עובד קבוע בשביל זהבבניית אתרים זה הגיוני לעבוד כפרילנסר כיון שאנשים פרטיים צריכים אותך.
בתכנות אמיתי פחות.
מצד שני מקבלים יותר לשעה.אבל זה לא שוק מאוד יציב
אפשר להיתקע תקופה ארוכה בלי פרוייקט
יש אבל הרבה פחות מאשר בבניית אתרים (אמיתי, לא ווורדפרס ודומיו).ממש לא מדוייק, יש חברות ששוכרות מתכנתים לפרוייקטים ממוקדים כשלא מעוניינים לגייס עובד קבוע בשביל זה
למשל לעבוד כשכיר בחברה בסביבה כשרה ומוגנת, ולהישאר בה למרות שבמקום אחר אני יכול לקבל יותר...בסופו של דבר אני מוכן להשתכר פחות לשנה אבל לעבוד בצורה שנוחה לי, כי יש לי כמה ערכים שיותר חשובים מכסף.
בניית אתרים זה הגדרה מידי רחבה, לבנות את ג'ימייל זה נחשב בניית אתרים? לבנות ממשק פנימי בחברה?יש אבל הרבה פחות מאשר בבניית אתרים (אמיתי, לא ווורדפרס ודומיו).
לג'וניורים קשה להכנס לכל מקום.וודאי שלא לג'וניורים.
לג'וניורים קשה להכנס לכל מקום.
אז באמת למה נותנים לגברים ללמוד תכנות???
(גם לנשים זה לא טוב לעבוד בסביבה חילונית...אז ק"ו לגברים!)
אפשר להתחיל מעבודות יותר פשוטות אצל לקוחות פרטיים בשכר יותר נמוך.אבל קצת יותר למקום שבו הם אמורים להביא תוצר מהיר ומיטבי ללא עזרה
בדיוק בשביל מקרים כאלו חברות שוכרות פרילנסר ולא פונות לבית תוכנה / שוכרות מתכנת.
הם יותר ממ"חחברת אברטק - JBH הינה חברת לימודים והשמה.
חברת רבטק הינה בית תוכנה חרדית - outsourcing בחברות כמו צ'ק-פוינט אלביט וכדו'.
בעיקרון לבוגרי JBH.
אכן גברים חרדיים בלבד.
עם משכורות בהתאם.
בקמאטק
לגברים ההשמה שלהם היא בחברות רציניות עצמן.
אבל אין שום התאמה מיוחדת למגזר החרדי.
אפשר דוגמא? יש חברה כזאת?למשל לעבוד כשכיר בחברה בסביבה כשרה ומוגנת, ולהישאר בה למרות שבמקום אחר אני יכול לקבל יותר...
אני עובד במשרה כזאת.אפשר דוגמא? יש חברה כזאת?
מה רע ללמוד את המקצוע הזה ולהגיע עם ציפיות שכר נמוכות?אבל בגלל שזה קשה, עדיף מלכתחילה לא להיכנס לבעיות וללמוד מקצוע בעייתי פחות.
שטויות במיץ עגבניותבאתרא...
איירוקס ומטריקס שכר הכי גבוה שמקבלים שם 12.000
לותיקות.
לא שמעתי על חדשות שהתקבלו לאחרונה, השכר ההתחלתי נמוך.(8000 ל9-10 שעות עבודה ביום)
כך שללמוד תכנותןלהתבסס על 2 המקומות הנ"ל זו בדיחה עצובה...
גם נכון.מה רע ללמוד את המקצוע הזה ולהגיע עם ציפיות שכר נמוכות?
ממש לא בטוח. אפשר לשאול את rb2221515 וכו' על כל נושא השר ויש לה "בטן מלאה על כל מה שקורה בתחום הזה...גם נכון.
מה הבעיה?ממש לא בטוח. אפשר לשאול את rb2221515 וכו' על כל נושא השר ויש לה "בטן מלאה על כל מה שקורה בתחום הזה...
לא אמרתי שיש בעיה, אבל זו לא אמורה להיות המציאות הרגילה.מה הבעיה?
שיש אנשים שרח"ל מוכנים לקבל קצת העיקר לקבל נסיון
טוב זה דיון אחר, שנשים נתקעות על שכר נמוך כי אין להם הרבה אופציות.לא אמרתי שיש בעיה, אבל זו לא אמורה להיות המציאות הרגילה.
אני לא ממש מבין בתחום אבל זו לא הבעיה היחידה של העובדות החרדיות בנוסף לכל הקשיים הרוחניים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: