דרוש מידע מקום \ מלון מתאים באשקלון לפגישה?

שרי :)

משתמש פעיל
יש שם מסעדות חלביות בהכשר בית יוסף על החוף השראה ממש מטורפת...
נדיר שעובר עלי כמה חודשים בלי שאני מבקרת שם במסעדה שחבל שאני לא יודעת אפילו את שמה :LOL: אבל מסעדה חלבית מאוד ברמה.. ממש כך על החוף.... יש גם אפשרות לשבת בפנים אם זה מעניין אותך
רק דבר אחד אני זוכרת שיש שם ממש ליד חנות גלידות אולי זה יעזור לך להעלות על המיקום...
בכללי היתרון שיש שם בחוף אשקלון זה שאין שם מידי הרבה חרדים שיחפרו לך שם......;)
(אני מקווה שאני לא יורה לעצמי ברגליים שאני מעלה את זה לפורום עם אלפי צופות..... למה בא לי להיות שם בימים הקרובים.......:sne:)

אם פחות בא לך על סגנון מסעדה, יש שם גם חדרים לפי שעות וחלקם ממש על הים שאפשר גם לשבת שם פגישות,
מעתיקה לך כמה קישורים ממה שעלו לי בחיפוש בגוגל אבל קחי בחשבון שזה בדרך כלל ייצא לך אולי כמה שקלים יותר ממסעדה, (אבל אולי זה שווה אם זה פגישה עיסקית נניח עם בוסית שיותר קלילה וזורמת אולי את יכולה לנצל את זה שבד"כ בכאלו מקומות יש ג'קוזי.... כמובן זה מאוד תלוי בסגנון הפגישה וכו' )

r36330

משתמש מקצוען
הטיילת של המרינה יפה מאוד, קצת בסגנון קניון פתוח.
השובר גלים חוויה מהממת. זה גם שם בקצה הטיילת.
בהכשרים שם אני פחות מכירה... תמיד מביאה אוכל מהבית.

יש את הפארק הלאומי, יפה יותר ביום.
אישית אני לא אוהבת בלילה, אבל יש אזורים עם תאורה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה