דרוש מידע מקום מומלץ לעדשות קשות בשביל קרטקונוס

gooly

משתמש פעיל
עד עכשיו קנינו במקום יקר להחריד אבל מקצועי
רוצים לנסות משהו אחר
אבל חשוב שיהיה מקצועי
עדיף במרכז

נפלא

משתמש רשום
מה זה יקר להחריד ?
אני יודע שהמחיר הוא כ-3.500 לכל עין
לפני החזרי הקופות
ויש לך את בן ארי בבני ברק מומחה גדול ויש גם בת"א באיזור הבורסא לא זוכר את השם כעת גם במחיר הנל

gooly

משתמש פעיל
מה זה יקר להחריד ?
אני יודע שהמחיר הוא כ-3.500 לכל עין
לפני החזרי הקופות
ויש לך את בן ארי בבני ברק מומחה גדול ויש גם בת"א באיזור הבורסא לא זוכר את השם כעת גם במחיר הנל
מיקרולנס? לשם הלכנו.
בן ארי מתעסק גם עם קרטוקונוס?

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
חדות ראיה בשטראוס בירושלים

דסי הולנדר

משתמש חדש
שלום וברכה ,
לאמא שלי יש קרטוקונוס היא מטפלת בעין באופטיקה עינית בירושלים ברחוב ישעיהו,
יש שם אופטימיטריסטית מדהימה בשם בקי- היא מומחית בטורף,
לאמא שלי עבר עם העיניים היו תקופה שעדשות עשו לה סריטות בקרנית ככה של יכלה להרכיב עדשות כלל,
מה שכן- קיים סוגים של עדשות קשות יש סוג אחד שהוא נקרא שהוא במיוחד לקרטוקונוס- לאמא שלי ספציפית הוא לא היה טוב בכלל כל הזמן העדשה נפלה לתוך העין הציקה לה,
היא משתמשת בעדשות קשות רגילות שעולות בסביבות ה- 200-400 לעדשה לפני החזר של קופ"ח,
רק מה שכן באופטיקה ממליצים על העדשות לקרטוקונוס כי אחרי הכל הם עושים יותר כסף מזה. מניסיון צריך להיות חזקים ולדרוש את הזול וכמובן גם לנסות,
המון הצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה