דרוש מידע מקום לתשליך באיזור בית שמש

עובדות בלבד

משתמש רשום
נחל/מעיין וכדומה, איפה יש?
כידוע מחר יום חמישי יש סליחות יג' מידות אפשר לעשות תשליך מי שלא עשה בראש השנה

דג תמנון

משתמש פעיל
צילום מקצועי
יש ברחוב נחל נובע מקום המכונה 'עין מעיין' בסמוך לחווה החקלאית ניתן לחפש במפות גוגל 'עין מעיין בית שמש'

דג תמנון

משתמש פעיל
צילום מקצועי
לא ידוע לי דבר מלבד השם ושהאתר נמצא בתוואי בו נחל ירמות זורם זרימה דלילה אך איתנה כל השנה בלי הפסקה(מה שזורם אח''כ בחורשת האקליפטוס במרכז רח' נחל נובע) יתכן שזה מהנביעה הזו. ללא כל קשר, לא חסרים בכלל אתרי מים באזורנו אך נקטתי באתר הזה כי ניתן להגיע אליו בקלות יתרה בתח''צ פנימי!

עובדות בלבד

משתמש רשום
אני חדש באזור ולא מכיר כלום,
גר ברמה ד', יש לי רכב,
מה המעיין/נחל הכי קרוב לרמה ד' ברכב?

מאן דאמר

משתמש מקצוען
אין לי מושג, אין לי רכב ולא ווייז.

כשאתה נוסע בנחל צאלים לכיוון היציאה מבית שמש, קצת לפני הכביש יש פניה לשביל עפר ימינה, כנס לשם כמה עשרות מטרים, ובצד שמאל יש בור.

יעקב18

טקסטייפ קלדנות
מנוי פרימיום
אפשר לעשות בפארק נחל ירמות בין א׳ לג׳ יש שם זרימה יפה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה